EΛΛΗΝΙΚΟ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ: Χρόνια Πολλά στον επιτυχημένο Δήμαρχό του.

Τοπική Αυτοδιοίκηση
Tools

Ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος, γιορτάζει σήμερα τη γενέθλιο ημέρα του. Γίνεται μόλις ...45 ετών.

Το silvercity.gr διαβλέποντας προ ετών στο πρόσωπό του, τα χαρακτηριστικά που θα τον έκαναν ένα επιτυχημένο Δήμαρχο, τον στήριξε εξ΄αρχής στον δύσκολο και επιτυχημένο τελικά αγώνα του, ευχόμενο σήμερα σε αυτόν  να είναι πολύχρονος, πάντα παραγωγικός και να συνεχίσει αδιάκοπα το πολυσχιδές έργο του για το καλό του Ελληνικού-Αργυρούπολης και των πολιτών του.

Στο ερώτημα, δε, ποια τα χαρακτηριστικά ενός επιτυχημένου δημάρχου, απαντά:

Είναι αυτός που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου για το έργο του, ανεξάρτητα από κόμματα, ή από άλλες περιχαρακώσεις. Που μπορεί με όραμα, σχέδιο και πρόγραμμα να αξιοποιεί τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία και μέσα, εξασφαλίζοντας πολύτιμους πόρους για την ανάπτυξη της πόλης του και για μεγάλα έργα κοινωνικής και αναπτυξιακής σημασίας.

Εν κατακλείδι, είναι αυτός που συνδυάζει ηγετικές ικανότητες, ανθρώπινη φύση, αγάπη για τον τόπο του, αμεροληψία και ορθή κρίση, μα προπάντων αγωνιστικότητα, τόλμη και αρετή, γιατί ιδιαίτερα τα τρία τελευταία είναι αυτά που κάνουν τη διαφορά!

Το Ελληνικό - Αργυρούπολη έγινε επί δήμαρχίας Κωνσταντάτου η πόλη των μεγάλων πράσινων επενδύσεων

Το Ελληνικό - Αργυρούπολη έγινε επί δήμαρχίας Κωνσταντάτου η πόλη των μεγάλων πράσινων επενδύσεων