ΕΛΛΗΝ-ΑΡΓΥΡ: Ο Δήμος τίμησε για πρώτη φορά τους εκπαιδευτικούς λειτουργούς του

ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Tools

ekpaid timi argyr

Οι τιμηθέντες εκπαιδευτικοί Ελληνικου - Αργυρούπολης μετά του Δημάρχου

Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης και η ΄Ενωση Γονέων και Κηδεμόνων οργάνωσαν μια ιδιαίτερη  εκδήλωση προς τιμήν των εκπαιδευτικών που υπηρέτησαν στα σχολεία του Δήμου και συνταξιοδοτήθηκαν  τα έτη 2013 και 2014.

Όπως ανακοίνωσε σχετικά ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης, η μοναδική αυτή εκδήλωση, που πραγματοποιήκε πάλι μέτα από πάρα πολλά χρόνια, έγινε  ως ένδειξη της αναγνώρισης του σπουδαίου έργου που επιτέλεσαν οι εκπαιδευτικοί λειτουργοί κατά την διάρκεια της υπηρεσιακής θητείας τους στην εκπαιδευτική κοινότητα του Ελληνικού και της Αργυρούπολης. 

H  εκδήλωση, στην οποία επεκράτησε συγκηνησιακή αττμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (30/1) το απόγευμα, ανήμερα των Τριών Ιεραρχών, στο Αμφιθέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου «Μίκης Θεοδωράκης» ,  στην Αργυρούπολη.   

Προσκεκλημένος ομιλητής ήταν ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος Δημοσθένης Παπακωστόπουλος, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος  Ιεράς Μητρόπολις Νέας Σμύρνης.

 Όπως δήλωσε  χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης, κ. Γιάννης Κωνσταντάτος :

«Για πρώτη φορά ο ενιαίος δήμος μας τίμησε τους διευθυντές και τους εκπαιδευτικούς που συνταξιοδοτήθηκαν το 2013 και το 2014. Η συγκίνηση σε ορισμένους ήταν πολύ μεγάλη. Τους ευχαριστούμε δεν τους ξεχνάμε ποτέ.»

Στο τέλος της τιμητικής αυτής εκδήλωσης, ακολούθησε δεξίωση που παρέθεσε  ο Δήμος προς τιμήν τους με τη συμμετοχή και μουσικού σχήματος .