Συνέλαβαν τον έναν από τους δράστες της ειδεχθούς δολοφονίας του 19χρονου στη Θεσσαλονίκη - Σε κλίμα οδύνης το «τελευταίο αντίο» στον 19χρονο

Ελλάδα
Tools

Στη σύλληψη ενός από τους δράστες της δολοφονίας του 19χρονου Αλκη προχώρησε η Αστυνομία στη Θεσσαλονίκη.

Αμέσως, μετά τη σύλληψη του φερόμενου ως δράστη της δολοφονίας του 19χρονου Αλκη Καμπανού, ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας, Τάκης Θεοδωρικάκος, ενημέρωσε τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, για τις εξελίξεις στην υπόθεση.

«Θέλω να εκφράσω με όλη μου την ψυχή τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Άλκη, που τόσο άδικα και πρόωρα έφυγε από τη ζωή. Ξέρω ότι αυτό δεν απαλύνει τον πόνο των αγαπημένων του προσώπων. Τουλάχιστον, θα αποδοθεί δικαιοσύνη», συνεχίζει στο μήνυμα του ο κ. Θεοδωρικάκος.

Ο συλληφθείς είναι 23 ετών και είναι αλβανικής καταγωγής. Κατοικεί στη Θεσσαλονίκη και είναι σεσημασμένος για επίθεση το 2019 σε άλλο οπαδό.

Τον αναγνώρισε ένας από τους φίλους του Αλκη, ο οποίος ήταν μαζί του το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας και είχε δεχθεί τα χτυπήματα των δραστών. 

Ο συλληφθείς είναι ανάμεσα στα άτομα που είχαν προσαχθεί. Η αστυνομία είχε εντοπίσει τα αυτοκίνητα που έφτασαν στο σημείο και που επέβαιναν οι δράστες. Οι κάμερες είχαν καταγράψει τις κινήσεις των δραστών, όπως μετέδωσε η Μίνα Καραμήτρου στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του OPEN.

Σε κλίμα οδύνης το «τελευταίο αντίο» στον 19χρονο

Στο μεταξύ, στη Βέροια τελέστηκε η κηδεία του αδικοχαμένου 19χρονου. Δεκάδες πολίτες έσπευσαν στο εκκλησάκι του Αγίου Αθανασίου, στο κοιμητήριο της Βέροιας προκειμένου να αφήσουν λίγα λουλούδια και να αποχαιρετήσουν τον Άλκη ενώ δίπλα στους γονείς και στην αδερφή του βρέθηκαν φίλαθλοι του Άρη αλλά και άλλων ομάδων της Θεσσαλονίκης.