ΕΛΛΗΝΙΚΟ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ: Τα... ΜΙΝΙ του Κωνσταντάτου έγιναν.... ΜΙDI του Κορτζίδη!

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΔΗΜΟΤΙΚΑ
Tools

Διαβάσαμε την επιστολή του δημάρχου Ελληνικού – Αργυρούπολης κ. Χρ. Κορτζίδη προς τον κ. Ι. Οικονόμου, Πρόεδρο και Δ/ντα Σύμβουλο της ΟΣΥ και για μία ακόμη φορά διερωτηθήκαμε:

Αλήθεια, τι είδους πολιτική είναι αυτή που ακολουθεί ο δήμαρχος, από τη μια να κάνει διαρκώς αντιπολίτευση..... στην αξιωματική αντιπολίτευση και από την άλλη...... να αντιγράφει τις δράσεις και τις εξαγγελίες της;

Στη συγκεκριμένη περίπτωση τα πράγματα έχουν ως εξής:

Σε σχετικό Ενημερωτικό Φυλλάδιο που κυκλοφόρησε η παράταξη της αξιωματικής αντιπολίτευσης του δήμου, ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΗ (του κ. Γ. Κωνσταντάτου), μεταξύ των άλλων διαβάζουμε και τα εξής:

«......Στον τομέα της μετακίνησης των δημοτών ο δήμαρχος παρείχε το απόλυτο τίποτε. Παρά το γεγονός ότι δεν έχει δικό του σχέδιο, δεν έλαβε υπόψη του τις ολοκληρωμένες, εδώ και τέσσερα χρόνια, μελέτες της προηγούμενης διοίκησης του Δήμου για τη διαμόρφωση των περιοχών γύρω από τους σταθμούς του ΜΕΤΡΟ. Οσο για τη δημοτική συγκοινωνία, ΟΥΔΕΝ!..... 

Οι βασικές αρχές και στόχοι μας στα κυριότερα ζητήματα, συνοπτικά, είναι οι παρακάτω: 

………………………………..

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ: Η λειτουργία κυκλικής δημοτικής συγκοινωνίας με ΜΙΝΙ BUS που θα συνδέει την πόλη με τους σταθμούς του ΜΕΤΡΟ………..» 

Πως δεν το είχα σκεφτεί και εγώ, εδώ και 3,5 χρόνια, αυτό θα διερωτήθηκε ο δήμαρχος, διαβάζοντας προφανώς το υπόψη Ενημερωτικό Φυλλάδιο της ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ προς τους δημότες του Ελληνικού και της Αργυρούπολης.

 

Ετσι, πριν καλά-καλά «αλέκτωρ λαλήσει», έβγαλε την δική του "COPY - PASTE version" για την δημοτική συγκοινωνία, ως εξής:

"Λεωφορεία για Τοπική Συγκοινωνία

Το ενδεχόμενο λειτουργίας τοπικής συγκοινωνίας για τους σταθμούς του Μετρό εξετάζει ο δήμος, προκειμένου να εξυπηρετούνται κυρίως γειτονιές στις οποίες δεν υπάρχουν λεωφορειακές γραμμές σύνδεσης με τους σταθμούς του Μετρό.

Για τον λόγο αυτό ο δήμαρχος, Χρήστος Κορτζίδης, έχει αποστείλει επιστολή προς τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο ΟΣΥ ΑΕ με την οποία ζητεί την εκμίσθωση δύο MIDI BUS από τον δήμο.

Η επιστολή του Δημάρχου:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αργυρούπολη 6/9/2013
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ Αρ. πρωτ. 32589
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Λ.Κύπρου 68 Aργυρούπολη 164 52
Τηλ. κέντρο 213.20.18.700

Προς
Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο ΟΣΥ ΑΕ
κ. Οικονόμου Ιωάννη
Παρνασσού 6, 18233 Αγ. Ιωάννη Ρέντη

Παρακαλούμε να εξετάσετε το αίτημά μας για εκμίσθωση δύο MIDI BUS, που θα συμπεριλαμβάνει και τη συντήρησή τους, στα πλαίσια της προσπάθειας μας για λειτουργία τοπικής γραμμής εξυπηρέτησης των σταθμών του μετρό στο Δήμο μας.
Είμαστε στη διάθεσή σας για περαιτέρω διευκρινήσεις.

Ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης
Χρήστος Κρτζίδης (σημ.:το σωστό που θα έπρεπε να γραφεί στην ανακοίνωση είναι…. Κορτζίδης!)"

Εύγε, λοιπόν, στην ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΗ του Κωνσταντάτου για τις ιδέες και τις δράσεις της.
Εύγε, όμως, και στον δήμαρχο Κορτζίδη για την άμεση…. αντιγραφή τους.

«Τα αγαθά κ(λ)όπης κτώνται» λέει η ρήση, αλλά κερδισμένοι τελικά είναι πολίτες του Ελληνικού και της Αργυρούπολης, όπου η μεν αξιωματική αντιπολίτευση δείχνει να … παράγει και ο δήμαρχος να προσπαθεί … να εκτελέσει, ακολουθώντας την κατά βήμα!!

Παρατηρητης