Ο «Αγώνας για τον Άλιμο» ξεκίνησε με μεγάλη συμμετοχή

Αλιμου
Tools

gianakopoulos alimos

«Ο Αγώνας για τον Άλιμο, για έναν καλύτερο και πιο δυνατό Άλιμο, ξεκίνησε», είπε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Δημήτρης Γιαννακόπουλος στην πρώτη εκδήλωση παρουσίασης της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «Αγώνας για τον Άλιμο».

Η αίθουσα του Β' ΚΑΠΗ γέμισε ασφυκτικά από νωρίς, δείχνοντας έτσι την αγάπη και την αποδοχή που έχει το πρόσωπο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Οι πολίτες με το δυναμικό τους παρών, πέρασαν ενθαρρυντικά μηνύματα στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει. 

Τον Υποψήφιο Δήμαρχο προλόγισε και παρουσίασε ο ηθοποιός Μάξιμος Μουμούρης, ο οποίος δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του περιγράφοντας εν συντομία την πολιτική διαδρομή και προσφορά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στα κοινά της πόλης. «Χαίρομαι που σας βλέπω σήμερα εδώ, χαίρομαι που βλέπω ενεργούς πολίτες. Εύχομαι ο Αγώνας για τον Άλιμο να κόψει πρώτος το νήμα και να επιβεβαιώσει έτσι το σύνθημά του», είπε.

Πριν καλέσει μάλιστα στο βήμα τον Υποψήφιο Δήμαρχο με αυθορμητισμό είπε: «Θείε σου εύχομαι καλή επιτυχία». Και αποκάλυψε έτσι ότι έχει στενούς δεσμούς με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο αφού είναι ανιψιός του εξ αγχιστείας.

Το λόγο πήρε καταχειροκροτούμενος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Με πολλή χαρά, όρεξη και ευθύτητα παρουσίασε στους παριστάμενους την σημερινή εικόνα του Αλίμου, τα όσα συμβαίνουν στο Δήμο αλλά και τα όσα ο ίδιος μπορεί να προσφέρει.

«Δεν πρέπει να είμαστε απαθείς. Δεν πρέπει να αφήνουμε άλλους να αποφασίζουν για εμάς. Μια δυνατή συμμετοχή μπορεί να κάνει τον Άλιμο πολύ καλύτερο. Προσωπικά δεν μένω απαθής. Το αντίθετο μάλιστα. Πάντα ήμουν στην πρώτη γραμμή για το καλό των συμπολιτών μου και σήμερα βγαίνω μπροστά ως επικεφαλής συνδυασμού προκειμένου να αλλάξουμε τα πράγματα στον Άλιμο προς το καλύτερο. Πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Πάντα υπάρχουν προβλήματα που ζητούν λύσεις», ανέφερε μεταξύ άλλων.

«Ο τόπος που ζούμε, αναπνέουμε, εργαζόμαστε, δίνοντας τον αγώνα της καθημερινής μας επιβίωσης, είναι ο ίδιος τόπος που θα έπρεπε να μας κάνει να αισιοδοξούμε και να ονειρευόμαστε. Όμως οι λανθασμένες επιλογές της Δημοτικής Αρχής τα τελευταία χρόνια, εμπόδισαν κάθε αναμενόμενη για τους συνδημότες μας πρόοδο και ανάπτυξη με αποτέλεσμα σήμερα να αναζητούμε σοβαρές προτάσεις για την λύση τους».

Αναφέρθηκε σε καίρια σημεία όπως η επένδυση του Ελληνικού, η έλλειψη χώρων στάθμευσης, την διοίκηση με τις απευθείας αναθέσεις, τις μεγάλες σπατάλες για διοργάνωση εκδηλώσεων και εορτών, την προσπάθεια ιδιωτικοποίησης της καθαριότητας, την έλλειψη μεγάλων έργων στο Δήμο, το αίσθημα ανασφάλειας των πολιτών κ.α.

alimoa gianak kaph omilia

Δεν έμεινε όμως στην κριτική και την καταγραφή της σημερινής πραγματικότητας. Παρουσίασε το πως μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα με τον «Αγώνα για τον Άλιμο» και έτσι έκανε και τα βαφτίσια της νέας Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης που πήρε σάρκα και οστά και παρουσίασε το σήμα που θα την εκπροσωπεί. 

Ο «Αγώνας για τον Άλιμο» σήμερα εκτός από τις συστάσεις του, παρουσίασε και μερικές από τις δεσμεύσεις που θα περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα., για τις οποίες καταχειροκροτήθηκε από τους παριστάμενους. Αυτό επιβεβαίωσε ότι οι άξονες που έχει θέσει η νέα δημοτική Κίνηση είναι προς την σωστή κατεύθυνση και αφουγκράζονται τους Αλιμιώτες.

Την παρουσίαση και ομιλία διαδέχτηκε η κοπή της βασιλόπιτας και η ανταλλαγή ευχών για τη νέα χρονιά. Όσοι παρέστησαν και κλήθηκαν να παραλάβουν το κομμάτι τους, από μικροφώνου εξήραν το ήθος και τη στάση του Δημήτρη Γιανννακόπουλου και του ευχήθηκαν να έχει καλή επιτυχία ο αγώνας του.

Μεταξύ άλλων τίμησαν με την παρουσία τους τον επικεφαλής οι: Μαρία Νερούτσου (Περιφερειακή Σύμβουλος Αττικής), Στέλλα Βέργου (πρ. Αντιδήμαρχος), Αλέξης Τσέκας (πρ. Αντιδήμαρχος), Γιάννης Ψαριώτης (Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος), Θανάσης Σπονδυλίδης (Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος), Παναγιώτης Αθανασόπουλος (Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος), Στάθης Γεωργούλας (Δημοτικός Σύμβουλος Γλυφάδας), Κλέα Μανωλαράκη (Πρόεδρος Κρητών Αλίμου), Βαγγέλης Τσαμήτας (Υποψήφιος Δήμαρχος Αλίμου), Κώστας Χαρίτος (Υποψήφιος Δήμαρχος Αλίμου), Αιμιλία Αθανασοπούλου (Δημοτική Σύμβουλος Αλίμου), Βασίλης Πάτσιος (τραγουδιστής).