Σπουδαία νίκη για την Ελλάδα, 2-0 τη Γεωργία - «Ζωντανή» παρέμεινε η Εθνική μας για πρόκρισή της στο Παγκόσμιο Κύπελο 2022

Ελλαδα
Tools

Mεγάλη νίκη της Εθνικής μας ομάδας στην Γεωργία με 0-2 με γκολ των Μπακασέτα και Πέλκα στις καθυστερήσεις που διατηρεί τις ελπίδες της για πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Μπορεί να δυσκολεύτηκε και να έβαλε… δύσκολα στον εαυτό της η Εθνική μας, όμως κατάφερε και πήρε μια πολύ σπουδαία νίκη με 0-2 με γκολ του Μπακασέτα με πέναλτι στο 89' και του Πέλκα στο 90+5' και να μείνει ζωντανή στο κυνήγι της δεύτερη θέσης και της πρόκρισης στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ.

Η Γαλανόλευκη ήταν κυρίαρχη σε όλη την διάρκεια του αγώνα και μάλιστα της ακυρώθηκε και τέρμα του Παυλίδη στο 11', όμως με τους τρεις βαθμούς πλέον ταξιδεύει στην Σουηδία για έναν… τελικό το βράδυ της Τρίτης (12/10) στη Σόλνα.

Ελλάδα: Βλαχοδήμος, Χατζηδιάκος, Μαυροπάνος, Τζαβέλλας, Τσιμίκας, Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Σιώπης (85' Μάνταλος), Μπακασέτας, Παυλίδης (46' Πέλκας), Μασούρας (78' Τζόλης)