Ο.... «Βρασίδας» της Αργυρούπολης σε ασφαλή χέρια

Ελλάδα
Tools

brasidas

Ο "Βρασίδας",το αδέσποτο ιγκουάνα μήκους 1,5 μέτρου, της Αργυρούπολης βρήκε τελικά καταφύγιο το Σάββατο (6/9) στο Σύλλογο Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής (ΑΝΙΜΑ) στην Καλλιθέα.

Το υπερμεγέθες ζώο παρέλαβε από τον αντίδημαρχο Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου ΕΛληνικού - Αργυρούπολης, κ. Β.Κρητικό, η υπεύθυνη του Συλλόγου Κα. Γανωτή Μαρία

Ως γνωστό το ιγκουάνα αυτό εφανίσθηκε ξαφνικά, ως....απρόσκλητος επισκέπτης εμφανίστηκε την Παρασκευή, στους ένοικους διαμερίσματος ψηλού ορόφου μιας πολυκατοικίας που βρίσκεται στην οδό Κολοκοτρώνη στην Αργυρούπολη.

Οι ένοικοι του διαμερίσματος έκπληκτοι και έντρομοι από την ξαφνική εμφάνιση στο διαμέρισμά τους του μεγάλου αυτού ερπετού, έσπευσαν να ειδοποιήσουν την Πολιτική Προστασία.

Το γεγονός πληροφορήθηκε ο Δήμος και η Πυροσβεστική Υπηρεσία που έσπευσαν όλοι επί τόπου, με την Πυροσβεστική να αναλαμβάνει την επιχείρηση σύλληψης του... «Βρασίδα» της Αργυρούπολης, ο οποίος, σημειωτέον, είναι ακόμη αγνώστου προέλευσης, «διαμονής» και ιδιοκτησίας.

Τον «Βρασίδα», μη υπάρχοντος άλλου αρμόδιου, ειχε αναλάβει να φυλάξει προσωρινά ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, κ. Βασίλης Κρητικός.

Ο δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης ευχαριστεί τον 8ο Πυροσβεστικό Σταθμό Αθηνών για την άμεση κινητοποίηση καθώς και τους εργαζομένους που συνέβαλαν να φιλοξενηθεί και να μεταφερθεί το ζώο σε ασφαλή χέρια.

kritikos paradosi vrasida1