Σε μία λιτή εκδήλωση στην Γλυφάδα, παρούσια υπουργών, του περιφεριάρχη Αττικής, αιρετών της Τ.Α. κ.α. ο πρωθυπουργός. Κ. Μητσοτάκης, ανακοίνωσε το προς υλοποίηση εμβληματικό σχέδιο - παρέμβαση αναβάθμισης του παραλιακού μετώπου, από τον Πειραιά μέχρι το Σούνιο, που αποτελεί ένα από τα ανάλογα εμβλητικά σχέδια σε περιοχές της Αττικής. 

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική καθώς είναι σε εξέλιξη φωτιά στον Κάβο Ίσθμιας σε δασική έκταση. Έκλεισαν και τα δύο ρεύματα στην ΠΕΟ Ισθμού - Επιδαύρου.

Ανακοινώθηκαν πρόσφατα από την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ), Εθνικό Χειριστή του Διεθνούς Προγράμματος «Γαλάζια Σημαία» στη χώρα μας, οι βραβεύσεις ακτών, μαρινών και τουριστικών σκαφών.

Συγκλονιστικές εικόνες από την καταστροφή που αφήνει πίσω της η μεγάλη φωτιά στην Κορινθία

Ένα σπουδαίο έργο πνοής -η αναβάθμιση και αξιοποίηση του Υμηττού -έχει δρομολογηθεί για να γίνει πραγματικότητα.

Βελτιωμένη κάπως, συγκριτικά με χθες το βράδυ, είναι η εικόνα της μεγάλης πυρκαγιάς που μαίνεται για δεύτερο 24ωρο στα Γεράνεια Ορη, σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση της Πυροσβεστικής. Ολονύχτια ήταν η μάχη των πυροσβεστικών δυνάμεων με τις φλόγες, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας απογειώθηκαν συνολικά 12 αεροσκάφη και 3 ελικόπτερα που συνδράμουν από αέρος για την κατάσβεση της φωτιάς.

Αίρονται και τα τελευταία δικαστικά εμπόδια για την υλοποίηση της μεγάλης επένδυσης του Ελληνικού.

Περισσότερα Άρθρα...