kammenos-nikolopoulos

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, συναντήθηκε με τον ομόλογό του, τού Χριστιανοδημοκρατικού κινήματος, Νίκο Νικολόπουλο και συζήτησαν την πρόταση των ΑΝ.ΕΛ. για την σύσταση προανακριτικής επιτροπής με αφορμή το θέμα της λίστας Λαγκάρντ.

Μετά το τέλος του ραντεβού ο Π. Καμμένος έκανε την εξής δήλωση:

«Στα πλαίσια της κατάθεσης της πρότασης για την προανακριτική επιτροπή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ για την παραπομπή σε δίκη του πρώην πρωθυπουργού Γεώργιου Παπανδρέου, του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου, καθώς και των πρώην υπουργών Οικονομικών Ευάγγελου Βενιζέλου και Γεώργιου Παπακωνσταντίνου, κατά το άρθρο 86 του Συντάγματος και κατά το άρθρο 153 του κανονισμού της Βουλής, συναντηθήκαμε με τον επικεφαλής του Χριστιανοδημοκρατικού Κινήματος, Νίκο Νικολόπουλο, τον ενημερώσαμε για την πρόταση και τη νομική τεκμηρίωση που έχουν ετοιμάσει οι νομικοί, με πρώτο τον Βασίλη Καπερνάρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, και του ζητήσαμε τη στήριξή του προκειμένου να συμπληρωθεί ο αριθμός των 30 βουλευτών που απαιτεί ο κανονισμός της Βουλής και το Σύνταγμα.

Η ίδια πρόταση με τον κ. Νικολόπουλο μετά την έγκριση από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ θα κοινοποιηθεί σε όλους τους ανεξάρτητους βουλευτές, ήδη έχω συνομιλήσει με τους περισσότερους εξ αυτών, καθώς επίσης και στους προέδρους των κομμάτων και θα ζητηθεί η συνυπογραφή της προτάσεώς μας.

Πιστεύουμε ότι ο ελληνικός λαός απαιτεί εκείνοι οι οποίοι παρανόμησαν να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη και εδώ πρέπει να φανεί η πολιτική βούληση των εκλεγμένων βουλευτών του ελληνικού Κοινοβουλίου προκειμένου να αποδοθεί δικαιοσύνη».

Ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κινήματος Νίκος Νικολόπουλος έκανε την εξής δήλωση: «Το Χριστιανοδημοκρατικό Κίνημα είπε για άλλη μια φορά ναι σε μια πρωτοβουλία που αποβλέπει να αξιοποιήσει τη δύναμη όλων των πατριωτικών δυνάμεων του δημοκρατικού τόξου, προκειμένου να ικανοποιηθεί το παλλαϊκό αίτημα όσοι έχουν ποινικές ή πολιτικές ευθύνες επειδή δεν θέλησαν ή δεν μπόρεσαν να ελέγξουν το μαύρο χρήμα και τους μεγαλοκαταθέτες του εξωτερικού επιτέλους θα πρέπει να λογοδοτήσουν όποιοι και αν είναι όσο ψηλά και αν βρίσκονται».

real

xioni dytikimakedonia

Χιονόνερο και ψιλό χιόνι πέφτει από νωρίς στο κέντρο της Αθήνας, ενώ πυκνές είναι οι χιονοπτώσεις στα ανατολικά και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες στα βόρεια.

Κλειστές λόγω χιονιού η περιφ. Πεντέλης και η Διονύσου

Κλειστός λόγω χιονόπτωσης και ομίχλης είναι ο περιφερειακός της Πεντέλης, από το 414 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο έως τον Αγιο Πέτρο.

Έκλεισε και η Λεωφ. Διονύσου, από το χωριό Ανατολή προς Διόνυσο.

Aνοίγει και κλείνει διαρκώς η εθνική οδός Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος του Μαρτίνου, ενώ η ταλαιπωρία των οδηγών ενισχύεται, κυρίως λόγω των καθυστερήσεων και των χαμηλών ταχυτήτων.

Τα προβλήματα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 8 το πρωί, όταν παρουσιάστηκε ένταση στη χιονόπτωση. Τα εκχιονιστικά μηχανήματα απομάκρυναν το λιγοστό χιόνι και έριχναν αλάτι, αλλά, στο μεταξύ, πρόλαβαν να εγκλωβιστούν κάποια οχήματα, που επιχείρησαν να περάσουν χωρίς αλυσίδες, με αποτέλεσμα η αστυνομία να διακόψει την κυκλοφορία για να αποφύγει πιθανή καθήλωση περισσοτέρων οχημάτων.

Λίγη ώρα μετά, η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε, αλλά με τα οχήματα να κινούνται με μικρή ταχύτητα.

Ακολούθως, νέο κύμα χιονιά ανάγκασε και πάλι τους άνδρες της αστυνομίας να διακόψουν για μικρό χρονικό διάστημα την κίνηση των διερχομένων οχημάτων και από τις 10 και μετά, η κυκλοφορία διεξάγεται μεν και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, αλλά με πολύ χαμηλές ταχύτητες και ταυτόχρονα τα εκχιονιστικά προσπαθούν να απομακρύνουν το χιόνι από το οδόστρωμα.

Τα προβλήματα παρουσιάζονται σε ορισμένα σημεία από το 117ο χλμ έως το 125ο της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας.

Με αντιολισθητικές αλυσίδες διεξάγεται η κυκλοφορία στην επαρχιακή οδό Κατσιμιδίου-Αγ. Μερκουρίου στον Ωρωπό.

Υπενθυμίζεται ότι κλειστή είναι από χθες η Λεωφόρος Πάρνηθος, από το ύψος του Τελεφερίκ προς το καζίνο.Καθυστερήσεις στον Προαστιακό λόγω της χιονόπτωσης, ενώ δεν εκτελούνται προσωρινά τα δρομολόγια μεταξύ Δουκ. Πλακεντίας - Αεροδρόμιο.

Εν τω μεταξύ, λόγω του ψύχους, ο δήμος Αθηναίων έχει προβλέψει, ώστε να λειτουργούν όλο το 24ωρο χώροι φιλοξενίας αστέγων. Πρόκειται για το Πολιτιστικό Κέντρο του 4ου Διαμερίσματος στη συμβολή των οδών Λένορμαν και Αλεξανδρείας, τη Λέσχη Φιλίας Αγίου Παύλου στη συμβολή των οδών Μαμούρη και Δύμης και τη Λέσχη Φιλίας Κυψέλης επί των οδών Αγίου Μελετίου και Ξεναγόρα. Επίσης, καθ' όλη τη διάρκεια του 24ωρου θα λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 19 60.

Επίσης, οι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου Πειραιά, έλαβαν έκτακτα προληπτικά μέτρα, για την αντιμετώπιση των χαμηλών θερμοκρασιών και την παροχή κάθε δυνατής βοήθειας στους πολίτες της πόλης. Όλα τα ΚΑΠΗ του δήμου θα είναι ανοιχτά από τις 08:00 μέχρι τις 20:00 και εάν οι καιρικές συνθήκες επιδεινωθούν εκτός από τα πέντε ΚΑΠΗ που θα λειτουργούν επί 24ωρου βάσεως, θα προστεθούν και άλλα για την εξυπηρέτηση των πολιτών

Παράλληλα, χωρίς προβλήματα διεξάγεται η κίνηση των οχημάτων στην Κεντρική, Δυτική και Ανατολική Μακεδονία, παρά την πτώση της θερμοκρασίας.

Χαμηλές θερμοκρασίες επικρατούν από νωρίς το πρωί στην Κεντρική και Δυτική Μακεδονία. Ωστόσο, ομαλά διεξάγεται η κίνηση των οχημάτων στο οδικό δίκτυο των νομών Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Σερρών, στο νομό Πέλλας, αλλά και στους νομούς Φλώρινας και Γρεβενών.

Παράλληλα, χωρίς προβλήματα κινούνται τα οχήματα στο οδικό δίκτυο της Ανατολικής Μακεδονίας.

Κλειστό παραμένει το χιονοδρομικό κέντρο Βόρας, ενώ ανοιχτός είναι ο δρόμος από τη Νάουσα, προς το χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγάδια.

 

Πολικές θερμοκρασίες

Στη Δυτ. Μακεδονία το πρωί το θερμόμετρο «έδειξε» -6 βαθμούς Κελσίου στη Φλώρινα και -5 στην Κοζάνη. Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στη Φλώρινα και στο Αμύνταιο επρόκειτο να ξεκινήσουν στις 9 το πρωί, ενώ στα Γρεβενά μισή ώρα αργότερα.

Tσουχτερό κρύο,επικρατεί και στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία. Στη Θεσσαλονίκη, το πρωί, το θερμόμετρο έπεσε στους μηδέν βαθμούς, ενώ αρνητικές θερμοκρασίες καταγράφηκαν σε Πολύγυρο (-5), Κιλκίς (-4), Σέρρες (-2) και Βέροια (-2).

«Βουτιά» στους -10 βαθμούς έκανε το θερμόμετρο στο Νευροκόπι, ενώ τσουχτερό κρύο επικρατεί και στη Θράκη, όπου το θερμόμετρο το πρωί «έδειξε» -4 βαθμούς σε Αλεξανδρούπολη και Σουφλί.

Οι χαμηλές θερμοκρασίες αναμένονται να διατηρηθούν και αύριο, ωστόσο, από την Πέμπτη αναμένεται άνοδος της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα.

Με καθυστέρηση θα ανοίξουν σχολεία στη Δυτ. Μακεδονία

Αργότερα ξεκινήσαν το πρωί της Τρίτης, τα μαθήματα στα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας, εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Συγκεκριμένα, με απόφαση των δημάρχων, τα σχολεία στο Αμύνταιο και στη Φλώρινα θα ξεκινήσουν στις 9 π.μ. και στα Γρεβενά στις 9:30π.μ.

Επίσης, κλειστά θα μείνουν λόγω του χιονιού τα σχολεία του Διονύσου και των δημοτικών διαμερισμάτων Πεντέλης και Νέας Πεντέλης, ενώ δε θα λειτουργήσουν τα Αρσάκεια Εκάλης.

H διαγραφή των Οδ. Βουδούρη και Π. Μουτσινά από την Κ.O. της ΔΗΜΑΡ, αφήνει την κυβέρνηση Σαμαρά με μία πλειοψηφία 164 βουλευτών - από 179 που είχε τον περασμένο Ιούνιο.
 
Συγκεκριμένα, η... Νέα Δημοκρατία είχε αρχίσει με 129 βουλευτές και σήμερα μετρά 125 βουλευτές, ύστερα από τις απώλειες των Νικολόπουλου, Κασαπίδη, Σταυρογιάννη και Σολδάτου.

Η Δημοκρατική Αριστερά, η οποία μετρούσε 17 βουλευτές, σήμερα έχει απομείνει με τρεις λιγότερους, καθώς πέρα από τους Βουδουρή και Μουτσινά είχε προηγηθεί και η επίσημη διαγραφή του κ.Μιχελογιαννάκη.

Πάντως, τις μεγαλύτερες απώλειες εξακολουθεί να μετρά το ΠΑΣΟΚ, καθώς από τους 33 βουλευτές έχει απομείνει με 25 ύστερα από τις διαγραφές των οκτώ βουλευτών (Μπόλαρης, Γκερέκου, Κουτσούκος, Κασσής, Παραστατίδης, Ανδρουλάκης, Σκανδαλίδης και Λοβέρδος.
 
nonews

vouli

Τους 16 έχουν φτάσει μέρχι τώρα οι ανεξάρτητοι βουλευτές μετά και την διαγραφή των κ.κ. Πάρι Μουτσινά και Οδυσσέα Βουδούρη από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΔΗΜΑΡ.

Έτσι πλέον οι 16 ανένταχτοι  βουλευτές είναι οι εξής:

1.Ν.Νικολόπουλος, 2.Γ.Μιχελογιαννάκης, 3.Μ.Κασσής, 4.Θ.Παραστατίδης, 5.Ν.Σταυρογιάννης, 6.Κ.Σκανδαλίδης, 7.Α.Γκερέκου, 8.Μ.Μπόλαρης, 9.Γ.Κουτσούκος 10.Μ.Ανδρουλάκης 11.Γ.Κασαπίδης, 12. Κ.Μαρκόπουλος, 13. Γ.Κουράκος, 14. Α.Λοβέρδος, 15. Οδ.Βουδούρης, 16. Πάρις.Μουτσινάς

moutsinas

«Έμαθα για την διαγραφή μου από τα Μέσα Ενημέρωσης...! Δεν θέλουμε να ρίξουμε την Κυβέρνηση, αλλά η Κυβέρνηση δεν στηρίζεται σε ψεύτικα υποστυλώματα...", τόνισε ο Βουλευτής Μαγνησίας Πάρις Μουτσινάς, μιλώντας στο "Marconi Radio 96,1 F.M." του Βόλου.

Λίγες ώρες μετά την επιστολή διαγραφής του από την ΔΗΜ.ΑΡ., δήλωσε "απογοητευμένος" από την εξέλιξη :"Στεναχωριέμαι γιατί δεν καταφέραμε τελικά να ικανοποιήσουμε αυτές τις προσδοκίες που είχαν χτίσει οι πολίτες για το κόμμα της ΔΗΜ.ΑΡ. Δυστυχώς... Εισπράττουμε τα επίχειρα μιας διαγραφής χωρίς καν απόφαση συλλογικού οργάνου, χωρίς να ερωτηθούμε, χωρίς καν να συμμετέχουμε στην διαμόρφωση της πρότασης αυτής για την οποία κατηγορούμαστε, ενώ μας είπαν να την υπογράψουμε".

Ο κ. Μουτσινάς, καταλόγισε στην τρικομματική κυβέρνηση ότι ασχολείται με την συμπληρωματική και όχι με την κύρια δικογραφία, από την οποία όπως τόνισε προκύπτουν σαφέστατες ποινικές ευθύνες για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελο Βενιζέλο. "Παίρνουν αποσπασματικά την συμπληρωματική δικογραφία των Εισαγγελέων", δήλωσε χαρακτηριστικά, "ενώ την κύρια δικογραφία που βγήκε το Νοέμβριο δεν την έχουν ακουμπήσει. Εκεί αναφέρονται σαφέστατα ότι υπάρχουν ποινικές ευθύνες για τον κ. Βενιζέλο", είπε.

Και συνεχισε: "Ειλικρινά δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να πέσει η Κυβέρνηση, αλλά η Κυβέρνηση δεν στηρίζεται με ψεύτικα υποστηλώματα. Θέλει ουσιαστικές, πολιτικές παρεμβάσεις, για την εξυγίανση του πολιτικού συστήματος... Οι πολιτικοί αυτοί που ανέλαβαν την δύσκολη δουλειά να εξυγιάνουν την χώρα, μάλλον, είναι αυτοί που είναι οι περισσότερο μπλεγμένοι στα γρανάζια του συστήματος".

Ερωτηθείς για το αν συνομίλησε με τον πρόεδρο της ΔΗΜ.ΑΡ., από πού ενημερώθηκε για την διαγραφή του και τέλος κληθείς να σχολιάσει τις συνοδευτικές της επιστολής διαγραφής δηλώσεις του κ. Κουβέλη, απάντησε:

"Έμαθα για την διαγραφή μου από τα Μέσα Ενημέρωσης... Τον πήρα τηλέφωνο στην γιορτή του, αλλά το τηλέφωνό του βούιζε, δεν κατάφερα να μιλήσω μαζί του. Πιστεύω πως η ηγεσία δεν στηρίζει τις θέσεις τις οποίες αυτή η ίδια επεξεργάστηκε".

e-volos

vouli keni

Πριν από λίγη ώρα κατατέθηκε στη Βουλή η πρόταση του Σύριζα για τη σύσταση προκαταρκτικής επιτροπής αναφορικά με τη λίστα Λαγκάρντ.

Η πρόταση  είναι ένα κείμενο 31 σελίδων,  υπογράφεται από το σύνολο των βουλευτών.

Στην πρόταση παρουσιάζεται το πολιτικό σκεπτικό του ΣΥΡΙΖΑ, πώς η υπόθεση της «λίστας Λαγκάρντ» είναι η κορυφή του παγόβουνου ενός συστήματος φοροδιαφυγής και αδιαφανούς πολιτικού συστήματος.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στον ΣΥΡΙΖΑ κάνουν λόγο για «ομερτά με στόχο την συγκάλυψη σκανδάλων της εγχώριας πλουτοκρατίας».

Για τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου ότι αναφέρεται ότι ζητάται η διερεύνηση τυχόν τέλεσης τεσσάρων αδικημάτων: Της παράβασης καθήκοντος, της απιστίας περί την υπηρεσία, της υπεξαγωγής εγγράφου και της πλαστογραφίας. Για τον Ευάγγελο Βενιζέλο, διερεύνηση τυχόν τέλεσης των παραπάνω αδικημάτων, πλην του αδικήματος της πλαστογραφίας.

Στην πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ γίνεται αναλυτική αναφορά στο ζήτημα της παραγραφής των αδικημάτων, καθώς όπως επισημαίνεται η κοινοβουλευτική περίοδος της διάρκειας δύο ημερών της βουλής δεν αποτελεί τακτική σύνοδο, και δεν υπολογίζεται στην προσθεσμία του άρθρου 86. Άρα κατά τον ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει θέμα παραγραφής των αδικημάτων.

Η αναφορά στον Γιώργο Παπανδρέου

"Είναι τεράστιες οι πολιτικές ευθύνες για την υπόθεση της Λίστας Λαγκάρντ, που βαρύνουν όλες διαδοχικά τις Κυβερνήσεις, επί των ημερών των οποίων η λίστα άλλαζε χέρια και συρτάρια χωρίς να αξιοποιείται προς όφελος του δημοσίου συμφέροντος και του ελληνικού λαού. Πρωτίστως, οι ευθύνες αυτές αφορούν, πέραν των άμεσα εμπλεκομένων Υπουργών, τους διαδοχικούς Πρωθυπουργούς αυτών των Κυβερνήσεων, συμπεριλαμβανομένου και του σημερινού Πρωθυπουργού Α. Σαμαρά Ειδική και ξεχωριστή μνεία κάνουμε στις ευθύνες του Γ. Παπανδρέου, επί Πρωθυπουργίας του οποίου η λίστα έφθασε στην Ελλάδα και κρατήθηκε κρυφή και αναξιοποίητη, γεγονός που χρήζει περαιτέρω ουσιαστικής διερεύνησης και εκτίμησης", σημειώνεται στην πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τον Γιώργο Παπανδρέου .


"Ν.Δ.-ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΔΗΜ.ΑΡ. εμφανίσθηκαν ξαφνικά πανέτοιμα να παραπέμψουν τον Γ. Παπακωνσταντίνου και μόνον, για νόθευση εγγράφου και μόνον, και υπέβαλαν αμέσως, Παραμονή Πρωτοχρονιάς, πρόταση δίωξης εναντίον του αποκλειστικά για το αδίκημα της νόθευσης του εγγράφου. Ποιού εγγράφου; Αυτού που κρατούσε στο συρτάρι του ο κ. Βενιζέλος επί 14 μήνες. Ούτε λέξη για την υπεξαγωγή του εγγράφου αυτού από Γ. Παπακωνσταντίνου και Ε. Βενιζέλο από την ημέρα παραλαβής του μέχρι τις 2 Οκτωβρίου 2012. Ούτε λέξη για τη ζημία του δημοσίου συμφέροντος από τη μη αξιοποίηση της λίστας αυτής, με 2062 καταθέτες επί 2,5 και πλέον χρόνια, κατά τα οποία τα ίδια πρόσωπα, ως Υπουργοί Οικονομικών των Κυβερνήσεων Παπανδρέου και Παπαδήμου, επέδραμαν σε μισθούς, συντάξεις και επιδόματα των αδυνάμων", επισημαίνεται μεταξύ άλλων στην πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ.

Η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής θα πραγματοποιηθεί είτε στις 14 είτε στις 15 Ιανουαρίου και θα ακολουθήσει μυστική ψηφοφορία σε κάλπη.

Διαβάστε εδώ ολόκληρη την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ

moutsinas

«Θεωρώ ότι δεν είναι φυσιολογική μια διαγραφή μας από το κόμμα αυτή τη στιγμή. Μάλλον από την Κοινοβουλευτική Ομάδα, γιατί από το κόμμα δεν μπορεί να μας διαγράψει. Η ηγεσία της ΔΗΜΑΡ κάνει μάλλον κάποιους συμβιβασμούς και συμψηφισμούς, ενδεχομένως για την σταθερότητα της κυβέρνησης», δήλωσε ο Πάρις Μουτσινάς αναφορικά με την απόφαση του Φώτη Κουβέλη να  διαγράψει τον ίδιο και τον Οδυσσέα Βουδούρη από την ΚΟ του κόμματος.

«Δεν είμαστε εκτός γραμμής. Η ηγεσία της ΔΗΜΑΡ κάνει μάλλον κάποιους συμβιβασμούς και συμψηφισμούς, ενδεχομένως για την σταθερότητα της κυβέρνησης. Θεμιτό, αλλά όχι κατανοητό. Η σταθερότητα δεν εξασφαλίζεται έτσι. Αν υπάρχουν ενδείξεις για τον κ. Βενιζέλο, θα πρέπει ο ίδιος να βάλει τον εαυτό του στη διάθεση της έρευνας», ανέφερε ο κ. Μουτσινάς μιλώντας στον ΒΗΜΑFM.

Ο Πάρις Μουτσινάς τόνισε επίσης ότι «Εμείς, εκφράζουμε μια μεγάλη παράταξη, το Αριστερό Δίκτυο, το οποίο έχει μεγάλη συμμετοχή στελεχών και μελών του κόμματος. Δεν είμαστε μόνοι μας».

«Εμείς, πριν τον ΣΥΡΙΖΑ, είχαμε βγάλει ήδη δελτίο τύπου με τον κ. Βουδούρη, και διαφωνούσαμε με την μονομερή αντιμετώπιση του κ. Παπακωνσταντίνου, γιατί αλλοίωσε τη λίστα.

Αυτό είναι μονομερής και αποπροσανατολιστική αντίληψη που απαλλάσσει πολλούς από το κάδρο. Και τον κ. Βενιζέλο και τους υπευθύνους του ΣΔΟΕ» σημείωσε ο κ. Μουτσινάς υπογραμμίζοντας ότι «μας καλούν και μας λένε τηλεφωνικά «αυτή είναι η απόφαση, είτε την ψηφίζετε είτε όχι». Τι θα πει «είναι οι γιορτές»; Να βρεθούμε, να συζητήσουμε, να μας πείσετε, να σας πείσουμε τελικά. Ποιος αποφασίζει για μας, χωρίς εμάς;»

«Η ΔΗΜΑΡ πρέπει να επιστρέψει στις ράγες της. Αν αυτή η πολιτική που εφαρμόζει σήμερα είχε γραφεί στις προεκλογικές δεσμεύσεις, εγώ δεν θα ήμουν ούτε υποψήφιος ούτε καν μέλος της ΔΗΜΑΡ. Εγώ δεν ήμουν ποτέ ούτε αντι-ΣΥΡΙΖΑ, ούτε αντι-δεξιός, ούτε αντι-ΠΑΣΟΚ. Δεν παρεκκλίνω από την προγραμματική συμφωνία που έχουμε υπογράψει», κατέληξε.

Περισσότερα Άρθρα...