Ο Δήμος Ελληνικού - Αργυρούπολης ενημερώνει ότι μετά από την πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για άνοδο της θερμοκρασίας σε επίπεδα υψηλότερα των φυσιολογικών, από σήμερα 30 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 2 Ιουλίου, θα διαθέτει κλιματιζόμενο χώρο για τη φιλοξενία συμπολιτών μας που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες (άστεγοι, ηλικιωμένοι κ.λ.π.) στον χώρο του 1ο ΚΑΠΗ Ελληνικού - Αργυρούπολης, Αλεξιουπόλεως 27, Αργυρούπολη.

Μία από τις πλέον εμβληματικές αξιοποιήσεις της δημόσιας περιουσίας ολοκληρώνεται σήμερα από το ΤΑΙΠΕΔ, εταιρεία - μέλος του Υπερταμείου, με την υπογραφή από το Ταμείο και την HELLINIKON GLOBAL I S.A., θυγατρική της Lamda Development, του ιδιωτικού συμφωνητικού μεταβίβασης μετοχών για την απόκτηση του 100% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας «Ελληνικό Α.Ε.».

Ο Υμηττός είναι το οξυγόνο μας, είναι η ξέγνοιαστη Κυριακή μας, η στιγμή της ελευθερίας και της επαφής μας με τη φύση. Αποτελεί ένα υψηλής βιοποικιλότητας οικοσύστημα με απαράμιλλη φυσική ομορφιά και σπουδαία ιστορική αξία.

Η μεγάλη επένδυση στο Ελληνικό, προχωρά βήμα βήμα, με τις γραφειοκρατικές διαδικασίες να ολοκληρώνονται.

Υπέρ της απρόσκσκοπτης συνέχισης των έργων στην περιοχή του Μητροπολιτικού πάρκου στο Ελληνικό που έχει σχεδιάσει η Lamda Development τάχθηκε με τρεις αποφάσεις του (893-895/2021) και το Ε' Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας.

“Έφυγε” από τη ζωή, σε ηλικία μόλις 57 ετών, ο γνωστός επιχειρηματίας της Αργυρούπολης, Θανάσης Κουκουβές.

Περισσότερα Άρθρα...