Ο Μίλτος Τεντόγλου κατέκτησε το δεύτερο ελληνικό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, καθώς αναδείχθηκε χρυσός Ολυμπιονίκης στον τελικό του μήκους ανδρών, με άλμα στα 8.41 μ., επίδοση που έπιασε στο 6ο και τελευταίο άλμα του ανατρέποντας όλα τα δεδομένα, καθώς μέχρι εκείνο το σημείο ήταν 4ος στην κατάταξη.

Μία πρόκριση και έναν αποκλεισμό για την Ελλάδα στα προκριματικά του επί κοντώ ανδρών κατά την 2η ημέρα των αγώνων στίβου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Με το πρώτο του άλμα στον προκριματικό, ο Μίλτος Τεντόγλου έπιασε το όριο και προκρίθηκε στον τελικό του μήκους για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Η Άννα Κορακάκη δεν κατάφερε να υπερασπιστεί στο Τόκιο το χρυσό μετάλλιό της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, αφού έμεινε στην 6η θέση στο αεροβόλο πιστόλι των 25 μέτρων. 

Μήνυμα στήριξης προς τον αρσιβαρίστα Θοδωρή Ιακωβίδη έστειλε ο Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας, λέγοντας πως θα παραμείνει στο άθλημα. Παράλληλα, χαρακτήρισε ντροπή τα όσα έγιναν με τον αθλητή και πρόσθεσε πρέπει να ανοίξει μια συζήτηση ώστε να μην γίνουν ξανά τα ίδια λάθη.

Σε στίβο, κολύμβηση, ιστιοπλοΐα, πόλο ανδρών και άρση βαρών επικεντρώνεται το ελληνικό ενδιαφέρον στην αυριανή (Σάββατο, 31/07) 9η ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Περισσότερα Άρθρα...