Ένα ακόμη πρωτάθλημα -το 46ο και δεύτερο διαδοχικό-, πρόσθεσε στην πλούσια από τίτλους συλλογή του ο Ολυμπιακός, επικρατώντας με 3-1 του Παναθηναϊκού στο "ντέρμπι των αιωνίων", στο Φάληρο.

Για τρίτη φορά η Εθνική ομάδα παίρνει ισοπαλία απέναντι σε ένα... μεγαθήριο, παίζοντας ανήμερα της 25ης Μαρτίου.

Λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση του προ-ολυμπιακού τουρνουά, πραγματοποιήθηκε στο Ρότερνταμ η κλήρωση των τουρνουά υδατοσφαίρισης των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Σε νέες απίστευτες καταγγελίες προέβη ο Ολυμπιονίκης Νίκος Κακλαμανάκης. Η σεξουαλική κακοποίηση ήταν το αποτέλεσμα της εξουσιοκρατίας και των εξαρτητικών σχέσεων που υπήρχαν και από πάνω και από μέσα στο χώρο της ιστιοπλοΐας και διαιωνίστηκαν.

Ο Μίλτος Τεντόγλου πρόσθεσε το δεύτερο χρυσό του μετάλλιο σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου και έγινε ο πρώτος Έλληνας αθλητής που το καταφέρνει. Θυμηθείτε όλες τις ελληνικές επιτυχίες στη διοργάνωση.

Θρίαμβος για την Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των ανδρών η οποία επικράτησε με 13-10 της Ρωσίας στον δεύτερο ημιτελικό του προολυμπιακού τουρνουά που διεξάγεται στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας και εξασφάλισε την συμμετοχή της, για 16η φορά, στους Ολυμπιακούς αγώνες.

"Στο πρόσωπό της συναντήθηκα με όλες εκείνες τις γυναίκες που κακοποιήθηκαν, λεκτικά ή σωματικά, που τραυματίστηκαν διά βίου από την ηθική βαναυσότητα της σεξουαλικής επιθετικότητας", δήλωσε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, μετά τη συνάντηση που είχε με την ολυμπιονίκη Σοφία Μπεκατώτου, μετά τις καταγγελίες της τελευταίας για όσα είχε βιώσει προ 20ετίας από υψηλόβαθμο παράγοντα αθλητικής ομοσπονδίας.

Περισσότερα Άρθρα...