H ΕΡΤ και το MAD TV ανακοίνωσαν τα ονόματα των υποψήφιων καλλιτεχνών, που θα διαγωνιστούν στον ελληνικό τελικό, για την ανάδειξη του εκπροσώπου της χώρας μας, στον 58ο Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό της Eurovision.

Η ανακοίνωση των υποψήφιων τραγουδιών και των συντελεστών τους θα γίνει σε ειδική εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου.

Ο Ελληνικός Τελικός, για την ανάδειξη του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στον 58ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό της Eurovision, θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο ειδικής βραδιάς στα μέσα Φεβρουαρίου και θα μεταδοθεί απευθείας από την ΝΕΤ.

Οι υποψήφιοι καλλιτέχνες, τα ονόματα των οποίων ανακοινώθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας 21 Ιανουαρίου, είναι με αλφαβητική σειρά:

Θωμαή Απέργη, από την Panik Records

Αγγελική Ηλιάδη, από την Platinum Records
Alex Leon feat. Giorgina, από την Panik Records
Koza Mostra μαζί με τον ρεμπέτη Αγάθωνα Ιακωβίδη, από την Platinum Records

 
ΘΩΜΑΗ ΑΠΕΡΓΗ



Η Θωμαή Απέργη, είναι η νέα ξεχωριστή καλλιτέχνιδα, που εντάχθηκε στο δυναμικό της Panik Records! Μια κοπέλα με μεσογειακό ταμπεραμέντο που ήρθε να μας μαγέψει...

Η γοητευτική Θωμαή Απέργη κατάγεται από το νησί της Τήνου. Το πρώτο κοινό της ήταν οι γονείς της, στους οποίους και έδινε συναυλίες κάθε βράδυ όσο ήταν ακόμα παιδί. Η τραγουδίστρια σπούδασε από μικρή μουσική, παράλληλα με κλασσική και ηλεκτρική κιθάρα καθώς και φωνητική, φτιάχνοντας έτσι τη δική της μοναδική καλλιτεχνική προσωπικότητα.

Η ιδιαίτερη φωνή της και οι επιρροές της στη μουσική την έκαναν να στραφεί στη εξερεύνηση της smooth jazz, της χορευτικής bossa nova, downtempo electronica, funk, soul, jazz μουσικής και να ερμηνεύει τραγούδια που εμπνέουν ένα αισθησιακό λίκνισμα σε όσους την παρακολουθούν τα τελευταία χρόνια συντροφιά με ένα σαξόφωνο και ένα πιάνο. Πικάντικη πινελιά στην ερμηνεία της, οι νύχτες που πέρασε τραγουδώντας manouche και gypsy swing, στους Night & Day.

Η Θωμαή Απέργη κυκλοφόρησε το πρώτο της τραγούδι γραμμένο από εξαίρετους διεθνείς συντελεστές, που έκανε αίσθηση, σε δύο version. Η αγγλική έκδοση "What’s Your Name" και η ελληνική έκδοση με τίτλο "Μια Βραδιά", κυκλοφόρησαν από την Panik Records και τράβηξαν τα βλέμματα προς την εξωτική αυτή νέα καλλιτέχνιδα αμέσως. Και οι δύο με μια ιδιαίτερη διάθεση αποπλάνησης και χορού, με την Spanish Guitar να συνοδεύει την ιδιαίτερη φωνή της και μια νότα καλοκαιριού..

Το 2ο της single κινείται αποκλειστικά σε soul-funk επιρροές, μας ταξιδεύει με το ρυθμό και την ιδιαίτερη φωνή της και κυκλοφόρησε πρόσφατα… "You Keep Me Rolling"! Ένα τραγούδι ζωντανό! Με funky χαρακτήρα και ιδιαίτερη ενορχήστρωση, η εκπληκτική Θωμαή Απέργη θα μας κάνει να roll-αρουμε στο δικό της μουσικό ταξίδι!

 
AΓΓΕΛΙΚΗ ΗΛΙΑΔΗ



Η Αγγελική γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, ενώ από μικρή ηλικία έμαθε να αγαπά το λαϊκό τραγούδι μιας και "δασκάλα" της δεν ήταν άλλη από την μεγάλη κυρία του Ελληνικού λαϊκού τραγουδιού, και γιαγιά της, Καίτη Γκρέυ. Με την Καίτη Γκρέυ, η Αγγελική Ηλιάδη, έκανε και το πρώτο της ντουέτο ξεκινώντας την καριέρα της στο τραγούδι αμέσως αφού τελείωσε το σχολείο.

Η εκθαμβωτική σκηνική της παρουσία σε συνδυασμό με τη χαρισματική φωνή που κληρονόμησε την οδήγησαν γρήγορα σε συνεργασίες με σημαντικά ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου όπως ο Νότης Σφακιανάκης, ο Βασίλης Καρράς, η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Γιώργος Μαζωνάκης, η Δέσποινα Βανδή, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος και η Πίτσα Παπαδοπούλου με πιο πρόσφατες τις συνεργασίες της με τον Αντώνη Ρέμο και τον Σάκη Ρουβά.

H πρώτη της δισκογραφική δουλειά κυκλοφόρησε το 2003 και ακολούθησαν 7 χρυσοί και πλατινένιοι δίσκοι καθώς και πολλές επιτυχίες μέσα από αυτούς.

Το 2011 αναδεικνύονται και οι εξαιρετικές χορευτικές ικανότητες της Αγγελικής μέσα από το τηλεοπτικό talent show "Dancing with the Stars 2", στο οποίο κατέκτησε την τρίτη θέση, μετά τον Αργύρη Αγγέλου και τον Κώστα Μαρτάκη.

Το 2012 η Αγγελική Ηλιάδη συνεχίζει να εξελίσσεται μουσικά και να εκπλήσσει το κοινό της με το single "Τραυματισμένε Μου Έρωτα", μια ευαίσθητη και δυναμική μπαλάντα που φέρει τις υπογραφές του Δημήτρη Κοντόπουλου (μουσική/ παραγωγή) και της Νίκης Παπαθεοχάρη (στίχοι) με τη νέα της δισκογραφική εταιρεία Platinum Records. Εικόνα στο μοναδικό κομμάτι δίνει ο χαρισματικός σκηνοθέτης Απόλλωνας Παπαθεοχάρης μεταμορφώνοντας την Αγγελική σε γυναίκα femme-fatale και πρωταγωνίστρια σε ένα clip που μας μεταφέρει σε εποχές παλιού Hollywood!

 
ALEX LEON feat. GIORGINA



ALEX LEON

O Alex Leon μεγάλωσε σε μία καλλιτεχνική οικογένεια. Για μερικά χρόνια, η κλασική παιδεία πιάνου ήταν η κυρίως σπουδή του. Ο Alex γρήγορα ένιωσε ανήσυχος και έτεινε περισσότερο προς τα αναλογικά πλήκτρα, την σύνθεση αλλά και στα ντραμς. Πειραματιζόταν επίσης με αναλογικά συνθεσάιζερ. Το πάθος του για την ηλεκτρονική μουσική πιθανότατα είναι αυτό που τον φέρνει εδώ που στέκεται και σήμερα. Όλη τη περασμένη δεκαετία ο Alex Leon ασχολήθηκε αποκλειστικά με ενορχηστρώσεις, editing, μείξη ήχου και σύνθεση μουσικής για ραδιόφωνο, remixes, night clubs, και τηλεόραση!

Την Άνοιξη του 2011 ο Alex Leon υπέγραψε με την Panik Records και ένα μεγάλο κεφάλαιο μουσικής δημιουργίας ξεκίνησε στην Ελλάδα και στη ζωή του! Πρώτη μεγάλη επιτυχία ήταν το "Out Of My Head" μαζί με τους Playmen. Ο Alex Leon και οι Playmen συνέθεσαν το μνημειώδες κυρίως θέμα για τα Mad Video Music Awards, στο οποίο συμμετείχε και ο πολυβραβευμένος καλλιτέχνης και ερμηνευτής T-Pain. Το "Out Of My Head" παρουσιάστηκε ζωντανά στα Mad VMA2011 και η συνέχεια ήταν η παγκόσμια αποδοχή και επιτυχία για τον Alex Leon ως πρωτοπόρος της ελληνικής dance μουσικής σκηνής.

O Alex Leon παράγει μουσική στο στούντιο της Panik Records για τραγούδια και υπογράφοντας παραγωγές για τα Νο1 hits όπως το "Μια Ζωγραφιά (Ο Κόσμος Μας)" με 10.000.000 YouTube Views και hit singles για όλους τους Νο1 Έλληνες καλλιτέχνες... Έλενα Παπαρίζου, Σάκης Ρουβάς, Άννα Βίσση, Κώστας Μαρτάκης, Ελένη Φουρέιρα και φυσικά η Demy είναι λίγα από τα ονόματα που εμπιστεύονται τη χρυσή υπογραφή του δυνατού μουσικού παραγωγού!

 
GIORGINA

Η Giorgina (Τζωρτζίνα Καραχάλιου) ασχολήθηκε από πολύ νεαρή ηλικία κι εκείνη με τη μουσική, μιας και η οικογένεια της ήταν άρρηκτα δεμένη με το πεντάγραμμο! Αφού τελείωσε τις σπουδές της στο αρμόνιο, συγκεκριμένα στο "electon", κατόπιν ασχολήθηκε με το jazz piano και παρακολούθησε το εντατικό-επαγγελματικό τμήμα του Ωδείου "Φίλιππος Νάκας" από όπου και πήρε υποτροφία για το "Berklee Colege Of Music".

Έκτοτε έχει τραγουδήσει σε πολλές μουσικές σκηνές και νυχτερινά μαγαζιά και μετράει πολλές, σημαντικές συνεργασίες, μέσα σε αυτές και με το Γιώργο Μαζωνάκη και τον Σάκη Ρουβά!

 
"KOZA MOSTRA" & ΑΓΑΘΩΝΑΣ ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ



Στο άκουσμα του ονόματος του Αγάθωνα Ιακωβίδη ο λογικός συνειρμός μας οδηγεί στο ρεμπέτικο τραγούδι. Πολύ λογική σκέψη αν αναλογιστεί κανείς την συνέπεια και την τεράστια πορεία του στις μελωδίες που έφεραν μαζί τους οι πρόσφυγες της Μικράς Ασίας και που έμελλε να γίνουν η σφραγίδα της νεότερης ελληνικής μουσικής, κατά τον Μάνο Χατζιδάκη.

Ο Αγάθωνας Ιακωβίδης είναι αφοσιωμένος στο ρεμπέτικο και δημοτικό τραγούδι. Τα υπηρετεί από το 1973, αρνούμενος πεισματικά να μετακινηθεί σε άλλα δημοφιλέστερα είδη. Έχει εμφανιστεί σε πόλεις και χωριά σε όλη την Ελλάδα και έχει προσκληθεί για προσωπικές συναυλίες, σχεδόν σε όλη την Ευρώπη και στις ΗΠΑ.

Ο Ηλίας Κόζας δεν χρειάζεται συστάσεις. Βασικός τραγουδιστής των Cabaret Balkan για 3 χρόνια, κοινές εμφανίσεις με τους Άγαμους θύτες για 2 χρόνια καθώς και με εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα έχει ήδη συστηθεί με επιτυχία στο κοινό. Φύσει ανήσυχο πνεύμα δεν θα μπορούσε παρά να αναζητήσει ένα πιο προσωπικό όχημα έκφρασης, και όνομα αυτού "Koza Mostra".

Οι "KOZA MOSTRA" με μόλις ένα χρόνο ενεργού δράσης έχουν ξεσηκώσει το κοινό σε όλη την Ελλάδα. Με περισσότερους από 25 σταθμούς στην καλοκαιρινή περιοδεία και με έναν στην Γαλλία στο φεστιβάλ "La Kumpania" οι KOZA MOSTRA αποτελούν αναμφισβήτητα μια από τις μουσικές εκπλήξεις της χρονιάς!

Οι "KOZA MOSTRA" είναι:
Ηλίας Κόζας, τραγούδι
Αλέξης Άρχοντης, ντραμς
Στέλιος Σιώμος, κιθάρα
Χρήστος Καλαϊτζόπουλος, ακορντεόν
Βασίλης Ναλμπάντης, τρομπέτα
 
nooz

rihana marihouana forema

Μα που είναι η αστυνομία της μόδας; Γιατί δεν επεμβαίνει άμεσα σε αυτές τις περιπτώσεις;

Η πασίγνωστη ποπ τραγουδίστρια Rihanna όταν ηχογραφεί στο στούντιο ντύνεται … καρναβάλι για να εμπνέεται!

Τα φλας των φωτογράφων άστραψαν αμέσως μόλις είδαν τη νεαρή τραγουδίστρια να βγαίνει από την πίσω πόρτα του στούντιο στο οποίο ηχογραφούσε το νέο της άλμπουμ στο Λος Άντζελες.

Όπως βλέπετε και στη φωτό, φοράει ένα φόρεμα με..... αμέτρητα φύλλα μαριχουάνας, μαύρα αθλητικά παπούτσια και ένα πράσινο μιλιτέρ πανωφόρι, ενώ το στιλιστικό αυτό... αριστούργημα συμπληρώνει και το έντονο πράσινο χρώμα με το οποίο έχει βάψει τα νύχια της.

faysbook

 

xroysala patistas

Προς πώληση σε διεθνή ιστοσελίδα σκαφών βγήκε το Mirage, το 27 μέτρων σκάφος του ζεύγους Χρουσαλά-Πατίτσα, που έγινε «διάσημο» το καλοκαίρι που μας πέρασε όταν βρέθηκε να... γίνεται αντικείμενο έρευνας από το ΣΔΟΕ.

5,7 εκ. ευρώ ήταν σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News η τιμή που «έπιασε» το μήκους 27,5 μέτρων και αξίας 7.000.000 ευρώ Mirage. Πρόκειται για το γιοτ που έκανε γαμήλιο δώρο ο Λέοντας Πατίτσα στην Μαριέττα Χρουσαλά.

Το ίδιο σκάφος για το ιδιοκτησιακό καθεστώς του οποίου έχει γίνει τόσο θόρυβος καθώς, όπως είχε αποκαλύψει παλιότερα η Real News, φαινόταν να ανήκει σε άνεργη σύζυγο υπαλλήλου της ναυτιλιακής του νεαρού εφοπλιστή.

Ενώ, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, μετά από έλεγχο του ΣΔΟΕ είχε διαπιστωθεί πως ο ιδιοκτήτης του χρωστούσε 1 εκατομμύριο ευρώ από φόρους που απαιτούνταν για τη νομιμοποίηση του.

Το Mirage αγοράστηκε έναντι 7 εκ. ευρώ τον Ιούνιο του 2010. Εντός του έλαβε χώρα το bachelor πάρτι του Πατίστα, ενώ το ζεύγος το είχε χρησιμοποιήσει και για πολυήμερη καλοκαιρινή κρουαζιέρα.


iefimerida

kavos orgia

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η νέα σειρά ντοκιμαντέρ "What Happens In Kavos", που έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας στο βρετανικό κανάλι Channel 4, όπου αποκαλύπτεται ο ακραίος τρόπος διασκέδασης χιλιάδων νεαρών Βρετανών στην Κέρκυρα.

Νέοι, που έρχονται στο ελληνικό νησί χωρίς τη συνοδεία των γονιών τους, διηγούνται με ωμότητα τις εκτός ορίων καλοκαιρινές τους περιπέτειες, που περιλαμβάνουν σεξουαλικά όργια, άφθονο αλκοόλ, βίαιες συμπλοκές, ενώ παράλληλα η κάμερα του Channel 4 καταγράφει τις ιστορίες τους.

Το πρώτο επεισόδιο ήταν άκρως αποκαλυπτικό:

Όλοι ανεξαιρέτως πίνουν μέχρι τελικής πτώσεως, ένας υπάλληλος σε μαγαζιού πίνει τα ούρα ενός άλλου και στη συνέχεια κάνει εμετό, ενώ ομάδες εφήβων επιδίδεται σε σεξουαλικά όργια.

Μάλιστα, πολλές είναι εκείνες οι περιπτώσεις νεαρών που εξετάζονται σε κλινική για αφροδίσια νοσήματα.


"Υπάρχει ένας άτυπος κανόνας εδώ. Αν κάνεις σεξ με το ίδιο άτομο τρεις φορές, πρέπει να πιεις ένα σφηνάκι ούρα. Δεν υπάρχει εργαζόμενος στον Κάβο που να μην έχει πιει τουλάχιστον ένα ποτήρι ούρα", αποκαλύπτει ένας νεαρός τουρίστας.




Μετά την προβολή του επεισοδίου, χιλιάδες Βρετανοί τηλεθεατές δήλωσαν -κυρίως μέσω Twitter- τον αποτροπιασμό τους για το αηδιαστικό θέαμα, αναφέρουν βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

Ακολουθεί το πρώτο επεισόδιο της αποκαλυπτικής σειράς "What Happens In Kavos":

 

 

Στο MAD ο ελληνικός τελικός για την Eurovision
 

Στο μουσικό κανάλι MAD TV, ανατίθεται η παραγωγή του ελληνικού τελικού για την επιλογή του τραγουδιού, που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη φετινή Eurovision, καθώς και όλων των υποστηρικτικών δράσεων για την προετοιμασία της ελληνικής συμμετοχής.

Η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη κατά τη διάρκεια του σημερινού ΔΣ της ΕΡΤ, «ύστερα από άκαρπες επαφές με δισκογραφικές εταιρίες και εκτενή συζήτηση σχετικά με τις οικονομικοτεχνικές παραμέτρους του ζητήματος και τις ποιοτικές προδιαγραφές, με στόχο τη διασφάλιση των συμφερόντων της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης».

real

palaitsaki

Ανοιχτή επιστολή προς τη διευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ απέστειλε η δημοφιλής Ελληνίδα δημοσιογράφος Νανά Παλαιτσάκη.

Σε αυτή την κίνηση την έσπρωξε όπως εξηγεί, ο θυμός και η απελπισία που τη διακατέχουν, βλέποντας να πραγματοποιείται η γενοκτονία των Ελλήνων!

Διαβάστε την επιστολή:

Σας ικετεύω σταματήστε την γενοκτονία ενός λαού !

Νομίζω ότι δύο λόγοι είναι εκείνοι που με κάνουν να σας απευθυνθώ δημοσίως . Ο πρώτος είναι ο θυμός και η δεύτερη είναι η απελπισία.

Κυρία Λαγκάρντ είμαι ελληνίδα δημοσιογράφος , μητέρα ενός παιδιού που ζει και εργάζεται τα τελευταία έξι χρόνια στην Γερμανία, (το παιδί μου, εγώ παραμένω στην Ελλάδα). Ως επαγγελματίας δούλεψα στα ελληνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης τα τελευταία 23 χρόνια.

Παρακολουθώ τις δημόσιες εμφανίσεις σας και δηλώσεις σας και αν και ο ρόλος σας μοιάζει δυσάρεστος για την χώρα μου, ξέρω ότι επειδή έχετε φέρει στον κόσμο παιδιά, θα καταλάβετε ότι απευθύνομαι σε σας περισσότερο ως κακοποιημένη γυναίκα και πολίτης και λιγότερο ως δημοσιογράφος, σε ένα πρόσωπο εξουσίας όπως το δικό σας.

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ένα έγκλημα το οποίο είναι οργανωμένο και εξελίσσεται με μια δραματική κλιμάκωση τα τελευταία 4 χρόνια και έχει φτάσει πια να ξεπεράσει κάθε όριο σεβασμού σε βασικά θεμελιώδη δικαιώματα ανθρώπου και πολίτη.

Ξέρετε κυρία Λαγκάρντ τι κυριαρχεί στην χώρα μας;

Ο Εκβιασμός , η τρομοκρατία του κράτους απέναντι στους πολιτες και η διαφθορά που ευνοούν άτομα που διαχειρίστηκαν δημόσιο χρήμα και τα οποία σε απόλυτη συνεργασία με επίορκους κρατικούς λειτουργούς αλλά και με το οργανωμένο έγκλημα, έχουν οδηγήσει χιλιάδες Έλληνες στην αυτοκτονία, εκατομμύρια συμπατριώτες μου κάτω απο τα όρια της φτώχειας με το μεγαλύτερο ποσοστό τίμιων και εργαζόμενων ανθρώπων να ακροβατούν ανάμεσα στην αυτοκτονία και στα ψυχοφάρμακα .

Η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτικών "πετάει το μπαλάκι" όχι σε σας ως φυσικό πρόσωπο, αλλά στον θεσμικό σας ρόλο. Η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτικών συγκαλύπτουν το έγκλημα που έχει γίνει τα τελευταία 25 χρόνια, ένα έγκλημα το οποίο έχει καταργήσει κάθε δυνατότητα ελπίδας για να επιχειρήσουμε να διεκδικήσουμε το δικαίωμα στην αξιοπρέπεια.

Είναι αδύνατον κυρία Λαγκάρντ , να επιβιώσει ένας άνθρωπος , με 350 ή 450 Ευρώ το μήνα , γιαυτό και οι περισσότεροι άνεργοι φίλοι μου , πτυχιούχοι , αξιοπρεπείς άνθρωποι , όχι αργόμισθοι , άνθρωποι που δουλέψαμε πάρα πολύ σκληρά στον ιδιωτικό τομέα τα τελευταία 25 χρόνια "βάζοντας πλάτη" για να συνεχίζουν να λειτουργούν επιχειρήσεις ιδιωτικές και κανάλια , βρίσκονται στα όρια της κατάρρευσης.

Στην Ελλάδα, δεν έχουμε φάρμακα, δεν έχουμε στα νοσοκομεία βαμβάκι και γάζες, δεν έχουμε ιατρική περίθαλψη παρά τις ηρωικές προσπάθεις νοσηλευτών και γιατρών. Δεν ξέρω τι σας λένε και τι μαθαίνετε .Ξέρω όμως, γιατί το βλέπω να συμβαίνει, γύρω απο την πιο κεντρική πλατεία της Αθήνας, την πλατεία Συντάγματος, ότι οι εικόνες που περιέγραφε ο Βίκτωρ Ουγκώ στο βιβλίο του οι "Άθλιοι" δίνουν με ανατριχιαστικά ακριβές τρόπο αυτό που συμβαίνει στην Αθήνα το 2013 .

Διακόσιες οικογένειες στην Ελλάδα είναι εκείνες που "ευλογήθηκαν" απο ένα σύστημα που ονομάστηκε "δημοκρατικό", καταργώντας κάθε ουσιαστικό δικαίωμα αμφισβήτησης, γιατί οι ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΕΣ οι κάθε μορφής ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΕΣ προκύπτουν απο την αμφισβήτηση και όχι απο την συνενοχή και την συμμετοχή σε αδικήματα που θα μπορούσα να ονομάσω ως "εσχάτη προδοσία" καθώς έχει καταπατηθεί το Σύνταγμα και οι βασικοί θεμελιώδεις κανόνες του για ισότητα και ισονομία.

Η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων, δεν είναι ούτε τεμπέληδες, ούτε διεφθαρμένοι, ούτε δοσίλογοι. Είναι πάρα πολλοί εκείνοι που θέλουμε να βοηθήσουμε την πατρίδα, αλλά μια πατρίδα που εκείνοι που την διοικούν την σέβονται και δεν την ξεπουλάνε, γιατί φρόντισαν νωρίς να μεταφέρουν τα περιουσιακά τους στοιχεία σε υπεράκτιες εταρείες .

Τα χρήματα δεν θα τα πάρετε ούτε απο τους συνταξιούχους που πεθαίνουν χωρίς φάρμακα , ούτε απο τους μισθωτούς που εργάζονται για 500 Ευρώ στην καλύτερη περίπτωση .

Η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων ζητάει δικαιοσύνη , ελευθερία και ψωμί!!! Είναι κάτι περισσότερο απο κατάντια να πρέπει να ζήσουν άνθρωποι , ταΐζοντας τα παιδιά τους απο τα σκουπίδια , να ψάχνουν οι ίδιοι στα σκουπίδια για αποφάγια και ταυτόχρονα να είναι υποκείμενα διασυρμού απο τους πολίτες της κεντρικής Ευρώπης .

Ξέρω ότι κάναμε λάθη, ξέρω ότι παρασυρθήκαμε πολλοί, αλλά τον ρόλο της προπαγάνδας τον ξέρετε καλύτερα απο μένα. Στην προπαγάνδα του "γίνε και συ λαμόγιο για να μην σε λένε αποτυχημένο" το γνωρίζετε πολύ καλά.

Η ΛΙΣΤΑ ΣΑΣ, η λίστα που έχει συζητηθεί πιο πολύ και απο τον ρόλο του Ιησού Χριστού (!!) έχει αλλοιωθεί στα συρτάρια, στις τσέπες, και στα γραφεία πολλών απόσων ασκούν εξουσία.

Ο μόνος τρόπος να μάθει την αλήθεια ο ελληνικός λαός είναι να δημοσιοποιήσετε εσείς την αρχική λίστα, γιατί , έχουμε ζαλιστεί με παραπληροφόρηση που έχει έναν και μόνο στόχο , την διάχυση ευθυνών και την σύγχυση σε σημείο που να μοιάζουν υπόλογοι για το έγκλημα, ΜΟΝΟ, οι νομοταγείς και έντιμοι!!!!!!

Αυτό το συναίσθημα ξέρετε, οδηγεί μόνο σε εξέγερση , νομοτελειακά και τότε οι απώλειες θα είναι μεγάλες, καθώς ο έλεγχος θα έχει χαθεί.

Αυτή την εποχή ζούμε οι περισσότεροι μια κρατική μανία που ευδοκιμεί πάνω στον θάνατο της ιδέας της ελπίδας για οτιδήποτε που δεν θα είναι σπαρακτικό!!!!

Έχουμε εξουθενωθεί , στην Ελλάδα , απο την λυσσασμένη και χωρίς νόημα αναμέτρηση των πολιτικών στα τηλεοπτικά παράθυρα , έχουμε οργιστεί απο αντιπαραθέσεις που μοιάζουν με "ξέσκισμα" ενός γέρικου ζευγαριού που σιχαίνεται ο ένας τον άλλον , αλλά δεν έχει την αντοχή πια να βαδίσει ως τον κήπο και ν ανοίξει την πόρτα να φύγει .

Αυτή η εξουθένωση και η σύγχυση που φέρνει ο τρόμος, οδηγούν και σε εκλογικά αποτελέσματα που καταλήγουν σε βατερλό και για τους κυβερνώντες και για τους κυβερνώμενους.

"Όταν δεν απέχουν μαζικά , οι πολίτες ψηφίζουν ασυνείδητα παρά συνειδητά , απο πίστη σε μια βουλγκάτα την οποία συνεχίζουν να προσυπογράφουν ακόμη και αν δεν την πιστεύουν πια ( οι συζητήσεις , επηρεάζουν ελάχιστα τις αποφάσεις ) ...Βασικά δεν εκλέγουμε έναν νέο υποψήφιο , αλλά απορρίπτουμε κάποιον που δεν θέλουμε πια για να τιμωρήσουμε μια ομάδα που μας απογοήτευσε ..Και αλλάζουμε πολιτικό προσωπικό όπως κάνουμε ζάπινγκ στην τηλεόραση , κουρασμένοι απο τις ίδιες εικόνες , αφού δεν μετρούν οι ιδέες ...Γιατί να ενδιαφερθεί για την ψήφο του ο ψηφοφόρος , όταν του προτείνουν επιλογές απολύτως ίδιες , όταν στην διάρκεια των εκλογικών εκστρατειών , η διαφήμιση , υποσκελίζει την συζήτηση , όταν τα κόμματα προτιμούν την δημαγωγία απο τον στοχασμό και το θέαμα ; Γιατί να περιμένουμε , απο τον πολίτη σοβαρότητα , μια αρετή που η ίδια τάξη των πολιτικών περιφρονεί ;;;;; " Πασκάλ Μπρυκνέρ "η μελαγχολική δημοκρατία".

Ειλικρινά, απευθύνομαι, σε σας γιατί πάντα πίστευα ότι η θηλυκή ενέργεια μπορεί να αντισταθμίσει την κακοποίηση και την αδικία, ή τουλάχιστον έτσι θέλω να νοιώθω μέχρι στιγμής.

Στην Ελλάδα εγκληματούν Έλληνες που διαχειρίστηκαν εξουσία, εναντίον ανθρώπων και οι άνθρωποι αυτοί που είμαστε φοβισμένοι, τρομοκρατημένοι, θυμωμένοι, εξοργισμένοι και υπο μία έννοια επικίνδυνοι για τους εαυτούς μας και για τους υπόλοιπους δεν είχαμε πρόθεση να λειτουργήσουμε εξωθεσμικά...

Απλώς είμαστε πάρα πολύ θυμωμένοι!

pontosnews