Το πιστοποιητικό εμβολιασμού αναμένεται να αποτελέσει ένα διαβατήριο-ελευθερίας, που θα ανοίγει τις πόρτες για ταξίδια, ψυχαγωγία, μετακινήσεις και πολλές δραστηριότητες, οι οποίες προς το παρόν δεν έχουν προσδιοριστεί με ακρίβεια.

Η περαιτέρω ενίσχυση των δήμων για την άμβλυνση των οικονομικών επιπτώσεων της πανδημίας βρίσκεται στο τραπέζι, όπως σημείωσε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, από το βήμα του Delphi Economic Forum VI, κατά τη διάρκεια συζήτησης με τον δημοσιογράφο, Δημήτρη Κοτταρίδη, για τον ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην οικονομική ανάπτυξη.

Υποχρεωτικά self test σε εργαζόμενους του ιδιωτικού και δημοσίου τομέα μία φορά την εβδομάδα ανακοίνωσε ο υπουργός Εργασίας κ. Κωστής Χατζηδάκης στην ενημέρωση του υπουργείου Υγείας το απόγευμα της Τετάρτης 14 Απριλίου.

Ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας, του πρωθυπουργού και των επίσημων προσκεκλημένων της ελληνικής Δημοκρατίας ξεκίνησε λίγο μετά τις 10 το πρωί η στρατιωτική παρέλαση με την οποία κορυφώνεται ο εορτασμός για την επέτειο των 200 χρόνων από την κήρυξη της Επανάστασης.

Ενισχύεται ο θεσμός των Πρότυπων και Πειραματικών σχολείων, με την επέκταση του δικτύου τους και τη διασπορά τους σε όλη τη χώρα.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, εκτίμησε την Παρασκευή πως η νέα αναπροσαρμογή στα μέτρα έναντι του κορωνοϊού έχει στόχο να ανακουφίσει τους πολίτες από την κόπωση, με δραστηριότητες που δεν θα προκαλέσουν επιδημιολογική επιβάρυνση.

Η Άρσεναλ θα είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στη φάση των 16 του Europa League, όπως έγινε γνωστό από την κλήρωση που διεξήχθη το μεσημέρι της Παρασκευής (26/2) στη Νιόν.

Περισσότερα Άρθρα...

Υποκατηγορίες