Οσοι λένε ότι φοβούνται πιθανές παρενέργειες του εμβολίου κατά του κορονοίού ξεχνούν ότι ακόμα κι όταν καταπίνουν ένα απλό χαπάκι για τον πονοκέφαλο, παίρνουν ένα μικρό ρίσκο έναντι της ωφέλειας. Ούτε σκέφτονται, βέβαια, ότι αν νοσήσουν σοβαρά από κορονοιό, θα πάρουν ένα κοκτέιλ φαρμάκων για να γιάνουν. Εκεί να δείτε πιθανές ανεπιθύμητες παρενέργειες

Ο πραγματικός λόγος για την κίνηση αυτή της κυβέρνησης είναι να οικοδομηθεί γρηγορότερα το τείχος ανοσίας και να ξεπεράσουμε την περιοχή του 50-55% εμβολιαστικής κάλυψης, διότι ελλοχεύει ο κίνδυνος της μετάλλαξης Δέλτα.

Είναι η είδηση που φέρνει ακόμα ένα ακόμα βήμα προς την ελευθερία, ώστε να πάρουμε με ασφάλεια τις ζωές μας πίσω: Όλα τα εμβόλια κατά του κορωνoϊού τίθενται από την Τετάρτη 26 Μαΐου στη διάθεση όσων ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα 35 έως και 39 ετών.

Ήταν Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021, όταν ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ανακοίνωνε ένα σκληρό απαγορευτικό για την «κατακόκκινη» Αθήνα-το τρίτο συνολικά για τη χώρα- τονίζοντας με έμφαση ότι πρόκειται για το τελευταίο μίλι πριν την ελευθερία μας.

 Αυτός που δεν φοβάται την «κατάργηση» του οκταώρου, καθότι μόνιμος στο Δημόσιο, απεργεί ή παριστάνει ότι απεργεί, για αυτόν που θεωρητικώς έχει πιθανότητα να την υποστεί, αλλά δεν απεργεί.

Επανέρχομαι στο θέμα των Ενόπλων Δυνάμεών μας. Είναι σκόπιμο να γίνει μια σύντομη ανασκόπηση σχετικά με τις εξελίξεις των τελευταίων μηνών γύρω από το θέμα αυτό.

Η απορία, που μετατρέπεται συχνά σε πεδίο αντιπαράθεσης, είναι το γιατί ο κόσμος παραβιάζει τα μέτρα για την προστασία από τον κορωνοϊό, ενώ όλοι γνωρίζουμε τις συνέπειες αυτής της παραβίασης.

Περισσότερα Άρθρα...