Παράταση μιας εβδομάδας δίνει στους φορολογούμενους το υπουργείο Οικονομικών, προκειμένου να τακτοποιήσουν μια σειρά από εκκρεμότητες οι οποίες «κόλλησαν στο χιόνι» εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκονται για άλλη μια μέρα στις υγειονομικές αρχές της χώρας, καθώς τα κρούσματα κορωνοϊού που ανακοινώθηκαν σήμερα είναι περισσότερα από τα χθεσινά. Να θυμίσουμε ότι, χθες Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 21.657 νέα κρούσματα, 60 θανάτους και 635 διασωληνωμένους. 

Το TaxisNET γίνεται myAADE και περνά σε μια νέα ψηφιακή εποχή με φιλικό περιβάλλον πλοήγησης και εύκολη πρόσβαση στις υπηρεσίες.

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (28/9) η 56η Δημόσια Κλήρωση, της φορολοταρίας που διενήργησε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).

Στην παγίδα των τεκμηρίων κινδυνεύουν να πέσουν εκατοντάδες ιδιοκτήτες ακινήτων παρά το γεγονός ότι το 2020 έλαβαν αποζημίωση για τα μειωμένα ενοίκια εξαιτίας της πανδημίας.

Ηλεκτρονικά θα γίνεται η κατάθεση πινακίδων μέχρι τις 31 Δεκέμβρη 2020 ενώ μία ειδική εφαρμογή στο gov.gr θα αποκαλύπτει βάσει πινακίδας αριθμού κυκλοφορίας ποιοι οδηγοί κυκλοφορούν παράνομα.

Περισσότερα Άρθρα...