Για άνοιγμα των σχολείων προς το τέλος Ιανουαρίου έκανε λόγο, μιλώντας στον ΣΚΑΪ και τον Γιώργο Αυτιά, ο επικεφαλής του ερευνητικού κέντρου Ηρακλής και καθηγητής Περιβαλλοντικής Μηχανικής της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ, Δημοσθένης Σαρηγιάννης.

Επιστρέφει η Τεχνολογική Εκπαίδευση της χώρας, δηλαδή τα ΤΕΙ, τα οποία και καταργήθηκαν πριν από δύο χρόνια με απόφαση Γαβρόγλου. 

Ορατό να μείνουν κλειστά τα σχολεία και πέραν τις 7 Ιανουαρίου όπου και λήγει η παράταση του lockdown - Οι φόβοι των ειδικών για νέα έκρηξη της πανδημίας στη χώρα μας 

Eπιταγή - "voucher" αξίας 200 ευρώ για κάθε μαθητή, σπουδαστή και φοιτητή, που εμπίπτει σε συγκεκριμένα εισοδηματικά και κοινωνικά κριτήρια, για την αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού όπως tablet, laptop και υπολογιστή θα δώσει νέο πρόγραμμα των υπουργείων Οικονομικών και Παιδείας

Εξιχνιάστηκε η υπόθεση της επίθεσης σε βάρος του Πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, που είχε γίνει στις 29 Οκτωβρίου, και για την οποία ταυτοποιήθηκαν οκτώ άτομα.

Βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ και λιγότερες επιλογές στο μηχανογραφικό τους δελτίο θα έχουν οι υποψήφιοι στις πανελλήνιες 2021. Αυτό ανακοίνωσε χθες στη Σύνοδο των Πρυτάνεων η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως δηλώνοντας στο τέλος της συνόδου ότι εισέπραξε την ομοφωνία των πρυτάνεων. 

Περισσότερα Άρθρα...