glyfada diariktria

Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία, κατόπιν εισαγγελικής διάταξης, τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες τεσσάρων γυναικών, που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη εγκληματικής ομάδας που διέπρατταν κλοπές και διαρρήξεις στη Γλυφάδα με τη μέθοδο της απασχόλησης. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι γυναίκες συνελήφθησαν επ' αυτοφώρω στη Γλυφάδα από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ στις αρχές Οκτωβρίου, ενώ με βάση την αστυνομική έρευνα, είχαν διαρρήξει τέσσερα σπίτια, αφαιρώντας χρήματα και κοσμήματα. 

Συγκεκριμένα πρόκειται για τις:

1) ΝΤΑΝΟΥ Ζωή του Νικολάου και της Παυλίνας, γεννηθείσα στις 27-3-1984 στην Αθήνα

2) ΚΑΛΑΜΙΩΤΗ Ειρήνη-Χρυσοβαλάντη του Παναγιώτη και της Θεοδώρας, γεννηθείσα στις 20-9-1992 στην Αθήνα

3) ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Ειρήνη του Παναγιώτη και της Βασιλικής, γεννηθείσα στις 8-11-2000 στην Αμαλιάδα

4) ΝΤΑΝΟΥ Χρυσοβαλάντως του Γεωργίου και της Φανής, γεννηθείσα στις 22-7-1991 στη Νίκαια

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-8986895 του Τμήματος Ασφάλειας Γλυφάδας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

 

 

 

listeia dimosiograf glyfada

Συγκλονίζει η εξομολόγηση της δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ Κάτιας Νιάκαρη η οποία έπεσε θύμα ληστείας το βράδυ της Δευτέρας μέσα στο ίδιο της το σπίτι στην Γλυφάδα, την ώρα που έβαζε για ύπνο των μόλις 2 ετών γιο της.

Η 27χρονη δημοσιογράφος μιλώντας στον ΣΚΑΪ είπε ότι ποτέ δεν φανταζόταν πόσο σοκαριστικό και δύσκολο μπορεί να είναι όλο αυτό, τονίζοντας ότι δεν έχει ακόμα συνέλθει από το τραγικό περιστατικό που της συνέβη.

Ο άγνωστος άνδρας που διέπραξε την ληστεία εισέβαλε στο σπίτι της και της επιτέθηκε, χτυπώντας την στο πρόσωπο με ένα βαρύ αντικείμενο και στη συνέχεια την έδεσε με ένα σεντόνι, την φίμωσε με μονωτική ταινία και την άφησε αιμόφυρτη στο δάπεδο, μπροστά στα μάτια του γιου της.

«Το παιδί ήταν από την πρώτη στιγμή δίπλα μου και τα είδε όλα. Όταν γύρισα λίγο μετά τις εννιά στο σπίτι πήγα να κοιμίσω των 25 μηνών γιο μου, όταν άκουσα ένα δυνατό θόρυβο από την πόρτα του σπιτιού. Είδα ένα άντρα με γάντια, μαύρα ρούχα και full face στο πρόσωπο να εισβάλλει στο σπίτι. Με χτύπησε με ένα βαρύ αντικείμενο στο κεφάλι, όπου και έχω ένα αιμάτωμα και ζαλίστηκα, χωρίς να χάσω τις αισθήσεις μου», ανέφερε η 27χρονη.

Συμπλήρωσε ότι ο ληστής της ζήτησε χρήματα αλλά εκείνη δεν είχε να του δώσει και έτσι κατέληξε να την χτυπήσει μπροστά στα μάτια του παιδιού της και να την αφήσει αιμόφυρτη στο σπίτι της.

limeniko

Καμένο πτώμα εντοπίστηκε ανοιχτά της Γλυφάδας από ταχύπλοο που έπλεε κοντά στις νησίδες Φλέβες με προορισμό την Αίγινα.

Ο χειριστής του ταχύπλοου ενημέρωσε το λιμενικό. 

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις πρόκειται για θύμα της πυρκαγιάς στο Μάτι και η σορός παρασύρθηκε από τα ρεύματα και έφτασε στο συγκεκριμένο σημείο.

Πάντως η απόσταση θεωρείται μεγάλη.

Η σορός αναμένεται να μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια προκειμένου να διενεργηθούν οι εξετάσεις ταυτοποίησης.

[11:55]: Σε γυναίκα ανήκει η σορός που βρέθηκε ανοιχτά της Γλυφάδας, το πρωί της Τρίτης.

peripoliko apoklismos dromou

Εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη τα ξημερώματα σε κατάστημα στη Γλυφάδα.

Πιο συγκεκριμένα, η έκρηξη σημειώθηκε στις 4:20 π.μ, σε μαγαζί με υφάσματα που βρίσκεται στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου 26 στη Γλυφάδα, όπως αναφέρει το ant1news.gr.

Από την έκρηξη, προκλήθηκαν ζημιές στην πρόσοψη και το εσωτερικό του καταστήματος.

Οι αστυνομικοί, εξετάζουν το σενάριο να πρόκειται για επιθέσεις σπείρας εκβιαστών καθώς είχαν προηγηθεί τρία ανάλογα χτυπήματα σε Μαρούσι, Γλυφάδα και Βουλιαγμένη.

ekab

Τραγωδία στην Άνω Γλυφάδα με θύμα μια 17χρονη κοπέλα, η οποία έβαλε τέλος στη ζωή της.

Η κοπέλα έπεσε από την ταράτσα πολυκατοικίας επί της οδού Κωνσταντίνου Αθανάτου.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τετάρτης (19.09.2018), όταν η μαθήτρια επισκέφθηκε τη θεία και την γιαγιά της που ζουν σε διαμέρισμα 4ου ορόφου, σύμφωνα με το notia.gr. 

Η 17χρονη κατοικούσε στην Καλλιθέα, όπου και φοιτούσε στο 6ο Λύκειο της περιοχής.

Όπως έγινε γνωστό, ο δήμαρχος Καλλιθέας έχει δώσει οδηγίες σε ψυχολόγους να πάνε αύριο στο σχολείο της κοπέλας για να συμπαρασταθούν στους συμμαθητές της, που έχουν πάθει σοκ με την αυτοκτονία της.

papanik gamos

Κουμπάρος έγινε ο Κώστας Καραμανλής με την σύζυγό του Νατάσα.

Ο πρώην πρωθυπουργός πάντρεψε τον δήμαρχο Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, με την Εύα Ντογιάκου

Ο γάμος έγινε στον ιερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου στη Γλυφάδα.

Τη νύφη που είναι κόρη του πρώην εισαγγελέα Εφετών Ισίδωρου Ντογιάκου, συνόδευσε στην εκκλησία ο πατέρας της.

karaman gamos 1

papanikolaou ntogiakou

Τα σκαλιά της εκκλησίας με την σύντροφό του θα ανέβει ο δήμαρχος της Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, ενώ «χρέη» κουμπάρου θα αναλάβει ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος της Γλυφάδας θα παντρευτεί στις 21 Ιουλίου την δικηγόρο Εύα Ντογιάκου, η οποία είναι κόρη του πρώην εισαγγελέα Εφετών Ισίδωρου Ντογιάκου.

Ο δήμαρχος της Γλυφάδας, μίλησε μάλιστα στην Espresso για τον επικείμενο γάμο του, αποκαλύπτοντας πως γνώρισε την μέλλουσα γυναίκα του.

«Γνώρισα τη μελλοντική μου σύζυγο ακριβώς πριν από δυο χρόνια. Παντρευόμαστε στις 21 Ιουλίου στον Αγιο Κωνσταντίνο. Μέσα σε όλη αυτή την ένταση βρέθηκε η ηρωίδα που με αντέχει. Γνωριστήκαμε τυχαία στο Ευγενίδειο Νοσοκομείο, όπου βρέθηκα για ένα θέμα υγείας συγγενούς μου, και ήταν εκεί νομική σύμβουλος. Ετσι τη γνώρισα» ανέφερε ο ίδιος συμπληρώνοντας πως ήταν σχεδόν έρωτας με την πρώτη ματιά.

«Μόλις την είδα, ρώτησα ποια είναι... Είδα μπροστά μου μια ωραία κοπέλα, η οποία όμως, εκτός από την ομορφιά της, εξέπεμπε και πολλή ζεστασιά».

Οσο για τον Κώστα Καραμανλή που θα είναι και ο κουμπάρος του ζευγαριού, ο δήμαρχος Γλυφάδας ανέφερε πως εδώ και χρόνια τον ρωτούσε συχνά πότε θα παντρευτεί.

«Κουμπάρος είναι πάντα κάποιος πολύ αγαπημένος. Η επιλογή του κουμπάρου γίνεται μόνο με αυτό το κριτήριο. Είναι μεγάλη τιμή, χαρά και συγκίνηση που ένας άνθρωπος που αγαπάω και αγαπάμε πολύ μας κάνει την τιμή να είναι μαζί μας εκείνη την ημέρα: ο Κώστας Καραμανλής. Για μένα, ο Καραμανλής είναι οικογένειά μου. Χρόνια μού έλεγε «πότε θα παντρευτείς...». Με παρότρυνε... «άντε, παντρέψου», είπε ο δήμαρχος στην εφημερίδα.

Περισσότερα Άρθρα...