ix fotia

Τραγικό θάνατο βρήκε οδηγός μέσα στο αυτοκίνητό του και μάλιστα σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Γλυφάδας, στη συμβολή των οδών Παλμύρας και Ζέππου!

Το αυτοκίνητο τυλίχθηκε ξαφνικά στις φλόγες με αποτέλεσμα ο οδηγός να απανθρακωθεί.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την Πυροσβεστική, ο οδηγός εντοπίστηκε νεκρός κατά τη διάρκεια κατάσβεσης της φωτιάς.

Επί τόπου έσπευσαν έξι πυροσβέστες με δυο οχήματα.

 

Νεκρό άτομο εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια  σε όχημα στη συμβολή των οδών Παλμύρας και Ζέππου στη Γλυφάδα Αττικής. Επιχειρούν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα.

 

troxaop gyfada

Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα, το απόγευμα της Πέμπτης, στη συμβολή των οδών Λεωφόρου Αγίου Νικολάου και Σάκη Καράγιωργα στη Γλυφάδα.

Σύμφωνα με ενημέρωση από το Πυροσβεστικό Σώμα - που κλήθηκε λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης - κατά την επιχείρηση απεγκλωβισμού, χωρίς εμφανή σημεία ζωής ανασύρθηκε ο οδηγός Ε.Ι.Χ. οχήματος.

Από το ΕΚΑΒ παρελήφθη, επίσης, τραυματισμένος και ο συνοδηγός του οχήματος.

glyfada drastis maxairoma astyn
 
Άγριο επεισόδιο εκτυλίχθηκε στη Γλυφάδα.
 
Αστυνομικοί της Τροχαίας Ελληνικού προσπάθησαν να κόψουν μία κλήση, για παράνομο παρκάρισμα, σε ένα αυτοκίνητο τύπου Golf, όμως εκείνη την ώρα ο οδηγός έφτασε στο σημείο, αντέδρασε έντονα, διαπληκτίστηκε έντονα με τους ένστολους και πληροφορίες λένε ότι προσπάθησε να τους μαχαιρώσει αλλά και να τους πατήσει με το αυτοκίνητο
.
 
Στη συνέχεια διέφυγε από το σημείο, μπήκε σε κατάστημα. Σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικός εκτός υπηρεσίας, προσπάθησε να σταματήσει τον εξοργισμένο οδηγό.
 
Ο άτυχος αστυνομικός φέρεται να δέχτηκε μία μαχαιριά στην κοιλιακή χώρα, χωρίς όμως το τραύμα να είναι σοβαρό, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες. 
 
 
Αμέσως κινητοποιήθηκε μεγάλη δύναμη της Αστυνομίας η οποία κατάφερε να τον συλλάβει, ενώ στο σημείο μεταβαίνει και ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, προκειμένου να συνδράμει και να διαπιστώσει αν ο τραυματίας είναι καλά στην υγεία του.

 
Ο δράστης, ο οποίος είναι Έλληνας, συνελήφθη και όπως ανέφεραν οι πληροφορίες στο παρελθόν έχει νοσηλευθεί σε ψυχιατρικές κλινικές γιατί αντιμετωπιζει ψυχολογικά προβλήματα.

Ο τραυματίας αστυνομικός μεταφέρθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

protothema

epidixiasglufada

Στη δημοσιότητα δόθηκαν, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, οι φωτογραφίες του 54χρονου που συνελήφθη τον Σεπτέμβριο(20-09) από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, κατηγορούμενος για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις έξω από σχολείο της Γλυφάδας.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον Μάρκου Ισίδωρο του Παναγιώτη και της Ευαγγελίας, γεννηθέντα στις 9-11-1963 στην Αθήνα. Σε βάρος του, ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της πρόκλησης σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτού και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-8986895 του Τμήματος Ασφάλειας Γλυφάδας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

glyfada skaafos fotiaa

Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Σαρωνικού για εκδήλωση πυρκαγιάς στο Τ/Ρ-Α/Ψ “CLADS” σημαίας Ολλανδίας, το οποίο ελλιμενίζεται στη γ' μαρίνα Γλυφάδας.

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, επτά οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ από θαλάσσης έσπευσαν περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και πλωτό σκάφος ΠΥ, το οποίο ολοκλήρωσε την κατάσβεση της πυρκαγιάς, ενώ το Τ/Ρ-Α/Ψ ημιβυθίστηκε.

Από το συμβάν διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση από υπολείμματα καύσης και ελαιώδη μείγματα, περίπου διακόσια τετραγωνικά μέτρα.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή εφαρμόστηκε τοπικό σχέδιο Έκτακτης Ανάγκης αντιμετώπισης ρύπανσης, ενώ από το φορέα διαχείρισης “Αθλητικός Ναυτικός Όμιλος Γλυφάδας” επίκειται ανάθεση του έργου σε ιδιωτική εταιρεία, η οποία βρίσκεται στη διαδικασία πόντισης πλωτού φράγματος.

Από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός, ενώ η πυρκαγιά επεκτάθηκε στο Τ/Ρ-Α/Ψ “SILVER BLUE V” σημαίας Αγγλίας, η οποία κατασβέστηκε επιτυχώς από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και έγινε απάντληση υδάτων.

Ζημιές προκλήθηκαν επίσης, λόγω υψηλής θερμοκρασίας, στην αριστερή πλευρά του Τ/Ρ-Α/Ψ “ΑΝΤΟΚΑ” σημαίας Αγγλίας που βρισκόταν προσδεδεμένο στη δεξιά πλευρά του “CLADS”.

Από το Λιμεναρχείο Σαρωνικού που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους των ανωτέρω σκαφών μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας.

glyfada stratopedo

Ελεγχόμενη έκρηξη θα γίνει την Δευτέρα το πρωί στην Άνω Γλυφάδα, στο όριο  της περίφραξης του στρατοπέδου της Πολεμικής Αεροπορίας.

Όπως ενημερώνει με δελτίο τύπου ο δήμος, πρόκειται για ελεγχόμενη έκρηξη σε βλήμα πυροβολικού γερμανικής προέλευσης, ενώ θα ληφθούν συγκεκριμένα μέτρα ασφαλείας από τις 10 το πρωί έως τη 1 μετά το μεσημέρι.

Αν και επισημαίνεται ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας, εν τούτοις την συγκεκριμένη ημέρα κανένα αυτοκίνητο να μην διέρχεται και να μην σταθμεύει και κανείς πεζός να μην κινείται επί των οδών Μικράς Ασίας, από την είσοδο του ΕΤΗΜ ως την διασταύρωση με την οδό Άπω Ανατολής και Αγίου Νεκταρίου, από τη διασταύρωση με την οδό Μικράς Ασίας μέχρι τη διασταύρωση με την οδό Τενέδου.

«Παρακαλούνται επίσης οι ένοικοι των κατοικιών στην περιοχή αυτή κατά τις ώρες αυτές να έχουν κλειστά όλα τα πατζούρια και ανοιχτά όλα τα παράθυρα, προκειμένου να μην προκληθεί καμία ζημιά», όπως επισημαίνεται χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά, το δελτίο τύπου του δήμου:

«Μετά από ενημέρωση που είχε ο Δήμος Γλυφάδας από την Πολεμική Αεροπορία, ειδοποιούμε τους συμπολίτες μας ότι την προσεχή Δευτέρα, 6 Νοεμβρίου 2017, από τις 10 π.μ. ως τη 1 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί ελεγχόμενη έκρηξη σε βλήμα πυροβολικού γερμανικής προέλευσης, του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, που ανακαλύφθηκε μετά από εκσκαφή στο όριο της περίφραξης του στρατοπέδου της Πολεμικής Αεροπορίας-ΕΤΗΜ, στην Άνω Γλυφάδα.

Διαβεβαιώνουμε πως κανένας λόγος ανησυχίας δεν συντρέχει. Το εν λόγω βλήμα βρίσκεται υπό τον έλεγχο και την επιτήρηση της Πολεμικής Αεροπορίας και η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί από απολύτως εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας.

Παρακαλούμε τη συγκεκριμένη ημέρα και τις συγκεκριμένες ώρες κανένα αυτοκίνητο να μην διέρχεται και να μην σταθμεύει και κανείς πεζός να μην κινείται:

- επί της οδού Μικράς Ασίας, από την είσοδο του ΕΤΗΜ ως την διασταύρωση με την οδό Άπω Ανατολής

- επί της οδού Αγίου Νεκταρίου, από τη διασταύρωση με την οδό Μικράς Ασίας μέχρι τη διασταύρωση με την οδό Τενέδου

Παρακαλούνται επίσης οι ένοικοι των κατοικιών στην περιοχή αυτή κατά τις ώρες αυτές να έχουν κλειστά όλα τα πατζούρια και ανοιχτά όλα τα παράθυρα, προκειμένου να μην προκληθεί καμία ζημιά.

Η Ελληνική Αστυνομία και η Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Γλυφάδας θα έχουν ισχυρή παρουσία και θα φροντίζουν για την ασφάλεια και την τάξη στην περιοχή σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα».

 

paidikos stathmos

Φρικτός σάτυρος αυνανιζόταν στα κάγκελα νηπιαγωγείου στη Γλυφάδα. Μια δασκάλα του 5ου νηπιαγωγείου και 10ου δημοτικού σχολείου Γλυφάδας μαζί με μια περίοικο που έμενε απέναντι από το σχολείο εντόπισαν τον 54χρονο με κατεβασμένα τα παντελόνια να αυνανίζεται στα κάγκελα του σχολείου μπροστά στα μικρά παιδιά.

Ειδοποίησαν την αστυνομία και λίγη ώρα αργότερα άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ συνέλαβαν τον δράστη στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα, ένα τάμπλετ, ένας χαρτοκόπτης 13 εκατοστών και μια λάμα 4 εκατοστών.

Αξιωματικοί του τμήματος ασφαλείας Γλυφάδας εξερευνώντας το σπίτι του 54χρονου κατάσχεσαν Η/Υ και φορητούς σκληρούς δίσκους.

Ο δράστης είχε συλληφθεί ξανά για την ίδια πράξη όμως είχε αφεθεί ελεύθερος και του είχαν επιβληθεί μόνο περιοριστικοί όροι!!

Περισσότερα Άρθρα...